Не само што можеш уште повеќе да се повредиш, можеш и пријателството на него и татко ти да им го расипеш.фала ви на сите, но проблемот е што тој се однесува како да сака да има нешто повеќе со мене, а веели дека не сака и само ме повредува.вели дека бил премногу заљубен и многу страдач и му треба време, но сепак вели дека нема шанси за нас, зошто тој е ,,многу" поголем од мене.а и многу го цени мислењето на мојот татко бидеејќи и двајцата се новинари и се плаши тој да не го смени мислењето за него доколку има нешто повеќе со мене.јас сум стварно изгубен слушај.а последнава недела баш фини, убави ипаметни момчиња сакаа да се фатат со мене, но јас сум толку луда што на сите и удрив корпа.а шивотот ми е толку комплициран, моите ке се разведуваат.двете баби ми се пред умирање и јас секој ден сум ,,медицинска сестра", па сфатете зошто пробав да се самоубијам, освен поради мојата вечна љубов
Џабе ние ќе ти даваме совети, ќе сфатиш саката дека не е за тебе.
Те сфаќам дека ти е тешко во оваа ситуација во која се наоѓаш, ама биди силна и не се предавај зашто во животот уште многу падови те очекуваат.
Опушти се, диши длабоко, кажи си “Јас можам!“ и да го мислиш тоа и ќе видиш како ќе ти биде подобро.
Дај си шанса на себеси да си ги направиш животот убав, зашто никој друг не може наместо тебе.