Saladin
被爆者
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.792
- Поени од реакции
- 13.704
Види Саладинчо, незнам што ми се обраќаш, едино ако си и ти педер па те боли што светот не ги сака таквите.Некаде на овој форум прочитав убаво мислење за тебе и за твоите вечито погрешни проценки на луѓе и давање на глупи совети..ако го најдам ке ти го ставам под нос.
Кој ти дава тебе право да кажуваш дали ке бидам во најдебилните форумџии, дали сум малоумна и др. Дај прибери се, ниту те навредувам и ниту сум те прозвала..а ниту пак ме познаваш.[DOUBLEPOST=1465933300][/DOUBLEPOST]
Види Саладинчо, незнам што ми се обраќаш, едино ако си и ти педер па те боли што светот не ги сака таквите.Некаде на овој форум прочитав убаво мислење за тебе и за твоите вечито погрешни проценки на луѓе и давање на глупи совети..ако го најдам ке ти го ставам под нос.
Кој ти дава тебе право да кажуваш дали ке бидам во најдебилните форумџии, дали сум малоумна и др. Дај прибери се, ниту те навредувам и ниту сум те прозвала..а ниту пак ме познаваш.
Види, со тоа што викаш дека треба метак да попие некој само затоа што се родил геј, те става во оние кои дрско треба да бидат исмевани. Знаеш зошто? Затоа што у принцип ти нема никад да бидеш таа што ќе го опали метакот. Но како што погоре спомна Ставрогин, кокодакањето ти е по се изгледа најголем адут, па оттаму и твоите мислења ќе послужат за потсмев. Во кратко - се глупираш со дебилни искази за кои сигурен сум дека немаш никакви претензии да ги направиш но од пуста желба да се истакнеш, мораш радикално да настапуваш на сцена. Проблемот (за тебе - ќе се повторам) е што не си нит прва нит последна со ваквиот шаблон на виртуелно пување, така да џабе ти е се` За месец - два ќе бидеш заборавена, но тебе лично ќе те мава јанза зошто се имаш изглупирано со вакви дебилни постови.