Живеење заедно без брак

• Креатор на темата Креатор на темата WondeR`
  • Време на започнување Време на започнување
Бурмата да ти е доказ треба да си глуптрон. Најнебитна ствар е тоа -. -
Ако не можеш да и предложиш брак на девојката што ја сакаш, не ја сакаш изгледа какп што треба и не си спремен за наредните чекори

Ако не можеш да и предложиш брак на девојката што ја сакаш, не ја сакаш изгледа какп што треба и не си спремен за наредните чекори

Ти си чула ли дека постои нешто што се вика вонбрачна заедница во којашто партнерите ги имаат истите права и обврски како и оние што се во брачна заедница?

Не знам јас што ви се креваат толку хормоните, ако не сакате да сте во брак, а сакате да живеете со партнерот живејте си, тоа си е ваше право.

Не знам јас што ви се креваат толку хормоните, ако не сакате да сте во брак, а сакате да живеете со партнерот живејте си, тоа си е ваше право.

Истото може да се каже и за тебе: што мајка бараш на тема за заеднички живот без брак, кога врвен доказ на љубовта ти е бурмата?

Истото може да се каже и за тебе: што мајка бараш на тема за заеднички живот без брак, кога врвен доказ на љубовта ти е бурмата?

А тебе што ти е доказ за љубов ? Ако некој те сака, почитува, сака да живее со тебе, тоа е добро, ама некако не ми е доволно мене.

Никој не рече дека нејќе брак. Толку ти е капацитетот. Не трескај глупости. Колку треба да си наивна за се ова да го мислиш? У црква ли ти го перат мозокот? (сеа ќе ме прашаш мене кај ми го перат)

И свеќите на тортата и тортата не се доказ дека ти е роденден.

Не ти е доволно ти си femme fatale

Јас те прашав најнормално прашање, што е за тебе доказ за љубов, ти ете немаш одговор, значи за тебе нема доказ. Јас си имам некоја замисла за вистинска љубов, а не сум фрик за религија, тука грешиш, зошто се се базира на наука и факти.

Ha запад се нормални појави вонбрачни заедници, овде со закон се регулирани али се уште општествено или социјално не се прифатливи, прво тука се мајки, баби тетки стрини “Се уште живеете во греф?“, воздивки на мајка како наЛена комшивката уба свадба напраиле за детето, баба престанува да ти тава иљадарче од пензијата, вујко те теши “Ех да можев и јас така, одма на ова мојата клоците ќе и ги удреф и нешо помладо ќе си најдеф... “ па уше ако имаат дете - одма ќе се најдат називи за “копилето“ од другарчиња.. па коге ќе побараат документи некаде како шо е венчаница и слично.

Јас те прашав најнормално прашање, што е за тебе доказ за љубов, ти ете немаш одговор, значи за тебе нема доказ. Јас си имам некоја замисла за вистинска љубов, а не сум фрик за религија, тука грешиш, зошто се се базира на наука и факти.
не си ме прашала мене женска

Ај види поубаво погоре кој си цитирала со тоа прашање. Не ме терај безвезе да пишувам.

За мене премногу работи се доказ, само не венчавка и бурма. Комплексно е. :D

Ај види поубаво погоре кој си цитирала со тоа прашање. Не ме терај безвезе да пишувам.

За мене премногу работи се доказ, само не венчавка и бурма. Комплексно е. :D

Добро женска, како ти е убаво така да си се сакате :D јас пак ќе кажам немам ништо против тоа како друг некој гледа на работите, јас си кажав за мене како е идеално.

Добро женска, како ти е убаво така да си се сакате :D јас пак ќе кажам немам ништо против тоа како друг некој гледа на работите, јас си кажав за мене како е идеално.
Imas nogu shiroki i dlaboki gledista zenska , alal da ti e ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom