S
SpaceTraveler
Гостин
Ова е исто како да прашуваш зошто роденденска торта со свеки на роденден.A зш бурмата ти е доказ?
Ова е исто како да прашуваш зошто роденденска торта со свеки на роденден.A зш бурмата ти е доказ?
Бурмата да ти е доказ треба да си глуптрон. Најнебитна ствар е тоа -. -Ова е исто како да прашуваш зошто роденденска торта со свеки на роденден.
Ако не можеш да и предложиш брак на девојката што ја сакаш, не ја сакаш изгледа какп што треба и не си спремен за наредните чекориБурмата да ти е доказ треба да си глуптрон. Најнебитна ствар е тоа -. -
Ти си чула ли дека постои нешто што се вика вонбрачна заедница во којашто партнерите ги имаат истите права и обврски како и оние што се во брачна заедница?Ако не можеш да и предложиш брак на девојката што ја сакаш, не ја сакаш изгледа какп што треба и не си спремен за наредните чекори
Истото може да се каже и за тебе: што мајка бараш на тема за заеднички живот без брак, кога врвен доказ на љубовта ти е бурмата?Не знам јас што ви се креваат толку хормоните, ако не сакате да сте во брак, а сакате да живеете со партнерот живејте си, тоа си е ваше право.
А тебе што ти е доказ за љубов ? Ако некој те сака, почитува, сака да живее со тебе, тоа е добро, ама некако не ми е доволно мене.Истото може да се каже и за тебе: што мајка бараш на тема за заеднички живот без брак, кога врвен доказ на љубовта ти е бурмата?
не си ме прашала мене женскаЈас те прашав најнормално прашање, што е за тебе доказ за љубов, ти ете немаш одговор, значи за тебе нема доказ. Јас си имам некоја замисла за вистинска љубов, а не сум фрик за религија, тука грешиш, зошто се се базира на наука и факти.
па со тебе се реплицираме, на тебе се однесувало прашањето.не си ме прашала мене женска
Добро женска, како ти е убаво така да си се сакате јас пак ќе кажам немам ништо против тоа како друг некој гледа на работите, јас си кажав за мене како е идеално.Ај види поубаво погоре кој си цитирала со тоа прашање. Не ме терај безвезе да пишувам.
За мене премногу работи се доказ, само не венчавка и бурма. Комплексно е.
Imas nogu shiroki i dlaboki gledista zenska , alal da ti eДобро женска, како ти е убаво така да си се сакате јас пак ќе кажам немам ништо против тоа како друг некој гледа на работите, јас си кажав за мене како е идеално.