Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Другарчето фегули што наводно го договоривме зимоска денес потпиша за вест хем.Така да и ова со Банега земете го со доза на резерва да не биде шалили смо се на крај :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Се и сешто денес измислуваат медиумите и сите шпекулации треба да се земаат со резерва бидејќи стоп пати досега се случило вака наводно некој играч да е договорен за на крај да заврши во друг клуб..така беше со Санчез во 2011 година мислам беше каде тука дркавме цел фан клуб дека ќе дојди кај нас за на крајот да замине во Барселона,после со Маскерано,па Лавеци секоја година иди кај нас..лани тоа беше со Имбула..една зима тоа беше со Тевез...јбг медиумите мора нешто да пишуваат.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Се и сешто денес измислуваат медиумите и сите шпекулации треба да се земаат со резерва бидејќи стоп пати досега се случило вака наводно некој играч да е договорен за на крај да заврши во друг клуб..така беше со Санчез во 2011 година мислам беше каде тука дркавме цел фан клуб дека ќе дојди кај нас за на крајот да замине во Барселона,после со Маскерано,па Лавеци секоја година иди кај нас..лани тоа беше со Имбула..една зима тоа беше со Тевез...јбг медиумите мора нешто да пишуваат.
Ко вчера ми текнува за Санчез, прво 12 му дадовме, па 13 и Марига па 15 Марига и 3 младинци и на крај отиде во барса за 26... Маестрално :D

Член од
9 јуни 2016
Мислења
503
Поени од реакции
379
Сеа читам Манчини го сака полскиот напаѓач Милик, а Валенсија е пред Интер за потписот на Нани и се спремни да платат 8.5мил од купната цена.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Супер, одма нека иде у Валенсија.
Кога ни се нуди играч ко Берарди и Кандрева а лесно можеш да го земеш Теишеира тогаш на Нани уопште не смееш ни да помислиш.

Од друга страна, кој кур е овој Милик, што ќе ми е у Интер. Нека остане Јоветиќ и нека соберат еден од Берарди/Кандрева/Теишеира и нека не замараат.

Член од
9 јуни 2016
Мислења
503
Поени од реакции
379
Кога ни се нуди играч ко Берарди и Кандрева а лесно можеш да го земеш Теишеира тогаш на Нани уопште не смееш ни да помислиш.

Од друга страна, кој кур е овој Милик, што ќе ми е у Интер. Нека остане Јоветиќ и нека соберат еден од Берарди/Кандрева/Теишеира и нека не замараат.
Се додека е Манчини тренер вака ке биде...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Го имаш глеано Милик ? Пошо ќе те ркнам ако речеш дека е лош играч.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Го имаш глеано Милик ? Пошо ќе те ркнам ако речеш дека е лош играч.
Не и никад нема да го глеам.
Никад нема да станам у недела рано на сабајле да глеам Ајакс. Не сум Стек ја. хехехе

Ама ај чим ти викаш дека е добар, нека го купат. :D А и за кој кур ќе трошат пари за резерва на Икарди не ми е јасно.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.096
Поени од реакции
6.477
Денеска голови за Едер и Перишич на европско. Браво

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Perisic e ekstra igrac, samo glupakov na klupa nema sistem za igra kade bilo koj bi mozel da go dava svojot maksimum, osven sekako handanovic ...
Inace preeska nesto citav radi odredeni fifa regulativi mozno e kinezive voopsto da ne se vo sostojba da investiraat do Oktomvri, inter angazirale nekoj advokat sto gi poznaval dobro fifa pravilava pa ke gledaat nesto da sredat.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.645
Поени од реакции
4.487
Гледам со Имобиле се поврзуваме...

Не знам колку е точно, мислев испеглан е за во Милан, така во фан клубон нивни видов.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.029
Гледам со Имобиле се поврзуваме...

Не знам колку е точно, мислев испеглан е за во Милан, така во фан клубон нивни видов.
Наводно неможеле да внесат пари кинезиве летово ради бирократски процедури.Што значи дека ќе се козиме и догодина со сасуоло торино и компанија у борбата за 5то место

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.029
Еркин у 11 најлоши до сеа на првенствово.Абе како не испоцркаат цела управа комплет!
Па уште нон еу место потрошија на него да им се потроши се што имаат!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Еркин у 11 најлоши до сеа на првенствово.Абе како не испоцркаат цела управа комплет!
Па уште нон еу место потрошија на него да им се потроши се што имаат!

Како ги годат овие нашите играчите алал нека му е..баш го забележав со Хрватска и Шпанија прекатастрофален беше..несигурни пасеви,панични избивања,изгубени дуели милион..да ти ебам бекојте отепани...после 1000 сменети бекој пак Нагатомо и ДИ Амбросио ќе ги гледаме наредната сезона да му ебам све

Kajgana Shop

На врв Bottom