Tаквите како тебе се најгадното нешто во општеството. Малоумните, малограѓаните, простотилукот, се што е гадно и мизерно исплива на површна. Говната плутаат.Да умреш да даде горнион годинава... мајмун еден уличарски. Говедо шталско.
Шпекулации, ама многу сум убеден дека за секој мора врска да се фати. Инаку нема да се вработи никаде, па ниту во нашето сваровски судство... и сега, и пред 10, и пред 20 ..... години. Секако дека не знам, ама сите знаеме како се добива работа кај нас. Не само за таму, за било каде „државно“. И не од сега...Pretpostavuvavme deka gruevski e megalomanski psihopat i kriminalec.sea ima i indicii za toa,a i obvine ija.
Ti pretpostavuvas deka lence vlegla so vrski vo sudskata fela. Indicii?obvinenie protiv lence? Njet,samo spekulacii.
Не шпекуалации туку реални сомнежи, ама многу сум убеден дека за секој мора врска да се фати. Инаку нема да се вработи никаде, па ниту во нашето сваровски судство... и сега, и пред 10, и пред 20 ..... години. Секако дека не знам, ама сите знаеме како се добива работа кај нас. Не само за таму, за било каде „државно“. И не од сега...[DOUBLEPOST=1465908136][/DOUBLEPOST]Pretpostavuvavme deka gruevski e megalomanski psihopat i kriminalec.sea ima i indicii za toa,a i obvine ija.
Ti pretpostavuvas deka lence vlegla so vrski vo sudskata fela. Indicii?obvinenie protiv lence? Njet,samo spekulacii.
Таквите измети ко тебе треба во конц логор и да ве поништат, гад мизерен.. почнуваш со долни лични навреди па мене ме нарекуваш се и сешто, а ти ги изеде гомната, свињо една, мизерна... Само јади гомна... ама што лошо ти мене ми посакуваш.. јас тебе 100 пати полошо. Што ти мене добро, јас тебе 100 пати подобро. Ама ти си гној... Умри ...Tаквите како тебе се најгадното нешто во општеството. Малоумните, малограѓаните, простотилукот, се што е гадно и мизерно исплива на површна. Говната плутаат.
Колку побргу ве снема, толку подобро. Гнаси.
Очаен обид да не внесиш во тие конспиративни води, ама не. Слаб си, не ти пали, се брукаш, ти се смеат.На пример, што е незгодно? Или колку да се напише нешто во ист стил? Она што го напишав е пренесено од медиумите уште пред и да ја познаваме Ленче.
ПС: Што претпоставувате, како Ленче „влегла“ на работа во судските власти, т.е. дали имало „врски“?[DOUBLEPOST=1465904970][/DOUBLEPOST]
Таа не е виновна, ама како „дамка“.
Stavrevski ostavka.evakuacijata e vo poln ek.Лижи гомносани газови, шталски гноју.
Шпекулација.Stavrevski ostavka.evakuacijata e vo poln ek.
Ova ustavno e?
Ама ништо лошо не реков за неа. Апсолутно. Ниту па имам оформено некое мислење за неа, сепак се јавува само како портпарол. Нејзините обраќања се примерни, коректни... Зошто некој мисли дека имам нешто против неа. Еве, за разлика од неа, Фатиме е сосема подруг лик. За Катица да не зборуваме, се гледа дека е за во пониски лиги...Очаен обид да не внесиш во тие конспиративни води, ама не. Слаб си, не пали, се брукаш, ти се смеат.
Да појасниме. Ленче е обвинител и портпарол на СЈО. Не чита од скрипта кога му одговара на Љупче Златев пошо унапред знае што може да биде прашана од медиумите на Протуѓер. Не случајно е одбрана на таа позиција. Има муда (x2), знаење, има понашање и став. Ги респектира и дослушува сите без да ги прекине. Ако и ги простудураш одговорите на новинарски прашања, сваќаш дека се работи за тежок професионалец кој се држи строго на правата и законите со кои располага нејзиното обвинителството.
Освен то, лепота е. Ја сакам. Сите ја сакаат и 63% од народот едвај чекаат да ја видат на прес.
Get over it.
Ама ништо лошо не реков за неа. Апсолутно. Ниту па имам оформено некое мислење за неа, сепак се јавува само како портпарол. Нејзините обраќања се примерни, коректни... Зошто некој мисли дека имам нешто против неа. Еве, за разлика од неа, Фатиме е сосема подруг лик. За Катица да не зборуваме, се гледа дека е за во пониски лиги...
Или и ова е некоја шпекулација?„Дамка“ врз Ленче фрла нејзиниот татко кој како судија во Тетово има извршено незаконски деанија, заедно со други (незаконско легализирање на автомобили, со документација).
Човекот е болен, или вие толку имате параноја од ВМРО што мислите дека се имуни на сите болести.Чудо беше Ставревски кога не цвикна тогаш кога се појавија снимките. Тогаш собра сила и застана на страната на Грујо. Сега мирно ќе си се спакува и ќе си замине во САД на "лекување", додека Грујо и компанија ќе одат на бањи во Идризово. Убедливо најнормален лик беше од оваа власт, подобро за него да не се меша со баграта.
Болен е, 100%. Тамам сега се разболе пред судењата, за да не можат да го викаат како сведок. Ќе исчезне од Македонија за најмногу месец дена. Ќе си најде работа во некоја банка, и ќе го остави Грујо да потоне во говната во кои е до гуша.Човекот е болен, или вие толку имате параноја од ВМРО што мислите дека се имуни на сите болести.
Немате доблест бе, се ситите на туѓи болести...што "луѓе" ке бевте. Шпоновите се ГОСПОДА за вас.
Dali i stavrevski ima potpisano menica kako ostanatite mvroni vo parlament?Шпекулација.