Глеј, ја можеби сум геј, можеби не сум и само ги бранам правата на ЛГБТ. Можеби се дупам во уши, а можеби и не. Можеби и шупакот ми е расцветан, сакам огромни и мрсни калабастери, а можеби и не.
Тоа не го мења фактот дека не ти сече многу кликерчето. Тој факт е непроменлив и за тоа постојат многу индикатори, како на пример тоа што го пишуваш или темите кои ги отвараш. Не знам како не те пука срам што отвараш толку ненормално глупи теми. И тоа јасно е дека темите треба да бидат заебанција, само не си ни свесен колку глупа смисла за хумор имаш. Глуп човек, глупа смисла за хумор.
На тебе ти треба психијатар, се гледа дека малце не си саглам. Нестабилна и невротична личност си, штанцаш профили како мрднат, а тоа што на луѓето си им одбивен, е факт што го знаеш и самиот и за кој не можеш да компензираш.
Форумов ти е издувен вентил пошто се осеќа дека у живо си некоја одбивна и напорна антипатија.
Таа антипатичност, глупоча и ментална нестабилност се реални атрибути кои ги поседуваш, без разлика на тоа дали ја сум геј, аутист, не постојам или слично.
Ти текнуе?