Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imam devojka so koja sto ziveam i sum zaedno skoro 2 i pol god, a letovo zapoznav prekrasna devojka koja ja sakam i mi znaci mnogu.Kontaktirame i sakam da sum so nea, no neznam dali mozam da i raskinam na starata devojka, zaso mnogu raboti sme pominale zaedno.Plus so nea viveam a drugata e daleku od mene, no se sakame i dvajcata.Nesakam da ja kazam vistinata zaso nesakam da povredam nikoj.Ako nekoj moze da mi kaze sto e najpametno da napravam neka pise.Ve molam Itno e,![]()

Imam devojka so koja sto ziveam i sum zaedno skoro 2 i pol god, a letovo zapoznav prekrasna devojka koja ja sakam i mi znaci mnogu.Kontaktirame i sakam da sum so nea, no neznam dali mozam da i raskinam na starata devojka, zaso mnogu raboti sme pominale zaedno.Plus so nea viveam a drugata e daleku od mene, no se sakame i dvajcata.Nesakam da ja kazam vistinata zaso nesakam da povredam nikoj.Ako nekoj moze da mi kaze sto e najpametno da napravam neka pise.Ve molam Itno e,![]()
Не беше намерата демек сега ќе се караме :smir: секој со своето мислење...Ок де,негово е да одлучи што ќе прави.Тоа погоре е само наше мислење,тој самиот го побара...:smir:
Негово е да размисли со која сака да продолжи,но 2ипол години не се малце за да ги фрли во вода поради една авантура.![]()
Ова важи и за девојките такаЕби ги и двете и не им кажувај за другата. Жените не почитуваат искреност, ќе ти раскине или нешто бетар..
Запамти една работа, секогаш треба да имаш една стална девојка, некоја која ќе те подржува и ќе биде покрај тебе.
Тоа се разбира не значи дека не треба да онадиш на страна, тие излети се освежување и се полезни, без нив девојка ти ќе здобие преголема моќ и важност во твојот живот и вака ќе се мачиш со дилеми.
На тебе е да одлучиш само која ќе ти е девојка, а која швалерка.
? ПА шо сте вие нешто повеќе од нас на крајот на краиштата пффффКај беше ова да ми го кажеше пред 9/10 месециЕби ги и двете и не им кажувај за другата. Жените не почитуваат искреност, ќе ти раскине или нешто бетар..
Запамти една работа, секогаш треба да имаш една стална девојка, некоја која ќе те подржува и ќе биде покрај тебе.
Тоа се разбира не значи дека не треба да онадиш на страна, тие излети се освежување и се полезни, без нив девојка ти ќе здобие преголема моќ и важност во твојот живот и вака ќе се мачиш со дилеми.
На тебе е да одлучиш само која ќе ти е девојка, а која швалерка.
:wink:ej na krajot na kraistata ne se site maski volovi kako onoj sto si go citirala mislaam neli ima takvi ali poveketo se samo g....jadci demek ja ovaaa ja onaa a u sustina e najgolem papak u svet ne deka imam nesto protiv papacite ali poveke gi postuvam koga si priznavaat:smir:Ова важи и за девојките така? ПА шо сте вие нешто повеќе од нас на крајот на краиштата пфффф
Повеќето машки ке ти речат - со таа што ти е поубаво со таа...Imam devojka so koja sto ziveam i sum zaedno skoro 2 i pol god, a letovo zapoznav prekrasna devojka koja ja sakam i mi znaci mnogu.Kontaktirame i sakam da sum so nea, no neznam dali mozam da i raskinam na starata devojka, zaso mnogu raboti sme pominale zaedno.Plus so nea viveam a drugata e daleku od mene, no se sakame i dvajcata.Nesakam da ja kazam vistinata zaso nesakam da povredam nikoj.Ako nekoj moze da mi kaze sto e najpametno da napravam neka pise.Ve molam Itno e,![]()