Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imam devojka so koja sto ziveam i sum zaedno skoro 2 i pol god, a letovo zapoznav prekrasna devojka koja ja sakam i mi znaci mnogu.Kontaktirame i sakam da sum so nea, no neznam dali mozam da i raskinam na starata devojka, zaso mnogu raboti sme pominale zaedno.Plus so nea viveam a drugata e daleku od mene, no se sakame i dvajcata.Nesakam da ja kazam vistinata zaso nesakam da povredam nikoj.Ako nekoj moze da mi kaze sto e najpametno da napravam neka pise.Ve molam Itno e,![]()
Imam devojka so koja sto ziveam i sum zaedno skoro 2 i pol god, a letovo zapoznav prekrasna devojka koja ja sakam i mi znaci mnogu.Kontaktirame i sakam da sum so nea, no neznam dali mozam da i raskinam na starata devojka, zaso mnogu raboti sme pominale zaedno.Plus so nea viveam a drugata e daleku od mene, no se sakame i dvajcata.Nesakam da ja kazam vistinata zaso nesakam da povredam nikoj.Ako nekoj moze da mi kaze sto e najpametno da napravam neka pise.Ve molam Itno e,![]()
Не беше намерата демек сега ќе се караме :smir: секој со своето мислење...Ок де,негово е да одлучи што ќе прави.Тоа погоре е само наше мислење,тој самиот го побара...:smir:
Негово е да размисли со која сака да продолжи,но 2ипол години не се малце за да ги фрли во вода поради една авантура.![]()
Ова важи и за девојките такаЕби ги и двете и не им кажувај за другата. Жените не почитуваат искреност, ќе ти раскине или нешто бетар..
Запамти една работа, секогаш треба да имаш една стална девојка, некоја која ќе те подржува и ќе биде покрај тебе.
Тоа се разбира не значи дека не треба да онадиш на страна, тие излети се освежување и се полезни, без нив девојка ти ќе здобие преголема моќ и важност во твојот живот и вака ќе се мачиш со дилеми.
На тебе е да одлучиш само која ќе ти е девојка, а која швалерка.
Кај беше ова да ми го кажеше пред 9/10 месециЕби ги и двете и не им кажувај за другата. Жените не почитуваат искреност, ќе ти раскине или нешто бетар..
Запамти една работа, секогаш треба да имаш една стална девојка, некоја која ќе те подржува и ќе биде покрај тебе.
Тоа се разбира не значи дека не треба да онадиш на страна, тие излети се освежување и се полезни, без нив девојка ти ќе здобие преголема моќ и важност во твојот живот и вака ќе се мачиш со дилеми.
На тебе е да одлучиш само која ќе ти е девојка, а која швалерка.
ej na krajot na kraistata ne se site maski volovi kako onoj sto si go citirala mislaam neli ima takvi ali poveketo se samo g....jadci demek ja ovaaa ja onaa a u sustina e najgolem papak u svet ne deka imam nesto protiv papacite ali poveke gi postuvam koga si priznavaat:smir:Ова важи и за девојките така? ПА шо сте вие нешто повеќе од нас на крајот на краиштата пфффф
Повеќето машки ке ти речат - со таа што ти е поубаво со таа...Imam devojka so koja sto ziveam i sum zaedno skoro 2 i pol god, a letovo zapoznav prekrasna devojka koja ja sakam i mi znaci mnogu.Kontaktirame i sakam da sum so nea, no neznam dali mozam da i raskinam na starata devojka, zaso mnogu raboti sme pominale zaedno.Plus so nea viveam a drugata e daleku od mene, no se sakame i dvajcata.Nesakam da ja kazam vistinata zaso nesakam da povredam nikoj.Ako nekoj moze da mi kaze sto e najpametno da napravam neka pise.Ve molam Itno e,![]()