MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Ти ќе уживаш, а јас ќе горам, а? Злобно MIKI1, злобно.
.
Потстети ме кај напишав вакво нешто...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ќе уживаш, а јас ќе горам, а? Злобно MIKI1, злобно.
.
Потстети ме кај напишав вакво нешто...![]()
Според некоја Христијанска логика, така би било тоа!![]()
Шо си опседнат со прашања и одговори.Ој легни си...
Глеам дека немаш одговор на моите прашања. Ако се претешки, кажи на време, да те питувам со полесни прашања, наменети за луѓе од возраст на детски јасли. Ако не знаеш да одговориш, словодно кажи, јас ќе одговорам наместо тебе.
Не ја познаваш рисјанската логика, така да не се мешај у туѓи штипки. Последично, заклучокот од твеото непознавање е, логично, погрешен.
Ова е многу точно. Јас имам 15 години и да многу сум млад но атеист сум од 13 години. Јас почнав да се сомневам откако мојот дедо умре и сите ми велеа дека ,,у небото бил со Господ,,. Јас потоа пребарував колку е точна религијата во која мојата мајка ме тупеше да верувам. Кога почнав да мислам за колку е точна религијата, дали постои Господ, еволуција, планетата и универзумот еден ден реков ,,Не постои Господ.,, И од тој ден станав атеист. Многу ми е мило што во денешно време сите имаат можност се да најдат и да научат и сакам што повеќе и повеќе млади стануваат атеисти и го уништуваат култот наречен ,,религија,,.Вистинските познавачи на религиите се атеисти.
Само оној кој површно ја сфаќа било која религија, може да верува во неа.
Ова е многу точно. Јас имам 15 години и да многу сум млад но атеист сум од 13 години. Јас почнав да се сомневам откако мојот дедо умре и сите ми велеа дека ,,у небото бил со Господ,,. Јас потоа пребарував колку е точна религијата во која мојата мајка ме тупеше да верувам. Кога почнав да мислам за колку е точна религијата, дали постои Господ, еволуција, планетата и универзумот еден ден реков ,,Не постои Господ.,, И од тој ден станав атеист. Многу ми е мило што во денешно време сите имаат можност се да најдат и да научат и сакам што повеќе и повеќе млади стануваат атеисти и го уништуваат култот наречен ,,религија,,.
стануваат атеисти и го уништуваат култот наречен ,,религија,,.
Aтеистите се единствени во своја вера, не се како на пример рисјаните поделени испокарани меѓу себе на протестанти, католици, баптисти, англикани, адвентисти, методисти, православци, саботјани, агностици, евангелисти, реформисти, презбетеријанци... и уше кузнај колку подцркви, фракции, правци... во рамјки на една вера.и стануваат движење на луѓе што веруваат во исто нешто, и што се мачат да ги убедат сите други да веруваат во нивното нешто... така да не сте многу далеку од нова религија. Атеизмот е нова религија во која егото е бог.
Одам не баш редовно, ама одам и најчесто носам шал, ако сум на поминување и немам марама влегувам така како што сум.Дали често одите во црква? дали мислите дека жената кога влага во црква треба да носи шамија, да ја покрие главата . ? јас кога бев во црква во Рим сите жени носеа шамија пред да влезат во црквата и мислам дека тоа е сосема добро. што мислите вие околу тоа? и дали мислите дека треба да има силни Камбани?
Ќе прајме муабет горе. Еве јас прва ќе одам, ќе ми дојдиш ти.Aтеистите се единствени во своја вера, не се како на пример рисјаните поделени испокарани меѓу себе на протестанти, католици, баптисти, англикани, адвентисти, методисти, православци, саботјани, агностици, евангелисти, реформисти, презбетеријанци... и уше кузнај колку подцркви, фракции, правци... во рамјки на една вера.
Нема атеист православец или атеист будист или атеист муслиман.
Атеистичката вистина е една универзална и единствена
Одам не баш редовно, ама одам и најчесто носам шал, ако сум на поминување и немам марама влегувам така како што сум.
Некој праша зошто шамија? Незнам зошто. Чувството е многу пријатно.
Во најголем број ситуации сум рамна на машко, ако се гради нешто се мешам (мал збор е се мешам - организирам)
за заработка дома и сметки се мислам исто колку мажите
за се сум не еднаква туку како повеќе да се очекува од мене
И понекогаш само сакам да бидам жена, од некого да сум помала, од нешто заштитена, така само да сум мала и нежна кревка... Е такво е чувството за нас жените кога ќе ставиме марама, кога не мислиме а чувствуваме и кога ги ставиме сите проблеми некој друг да ги мисли. Чиста слобода.
Ќе најдеме еден Абдулах за тебе тогаш!![]()
Зошто?
Taка ми беше ко си пиеф вињакКолку и да си го лажиш умот не можеш да се излажиш до состојба на блажено чувство во душата. Незнам дали си почувствувал. Како кога ќе станеш татко. Во тој момент кога ти кажуваат честитам имаш живо здраво дете. Такво чувство. Со никаква лага не можеш да го постигнеш. Ретко е, и се постигнува в црква. Џабе ти пишам, остај за горе.
Од една крајност во друга...По цел ден ќе ти цитира што треба и како треба, ќе се осеќаш помало од него сто посто и нема потреба да мислиш, тој ќе мисли место тебе.![]()
Од една крајност во друга...