Мишелинка
расол
- Член од
- 19 мај 2006
- Мислења
- 3.449
- Поени од реакции
- 386
имам еден проблем, и се надевам ќе ми помогнете да го решам. Значи во врска сум со девојка 4 месеци и јас сакам премногу, и не можам да замислам никој друг до мене. Ве молам немој да ми судите дали тинејџерите знаат да сакаат или не. Пред 5 дена заминав во Америка и ќе се вратам за 8 месеци. До тогаш само на МСН. Правевме муабет дека врската ќе ни остани, двајцата сме сигурни во чуствата, и никој не се сомнева во другиот ни најмала мера дека ќе направи нешто, но сепак ме фаќа некој страв, и паднат сум во некаква си депресја. Кога сум сам само на тоа мислам и не се чустувам добро. Некој со искуство да ми кажи шо да правам.
Од искуство (иако кај емне се работеше за помалку, нецели 2 месеци) - ебано тешко е! Ама не е и невозможно... На крај ова може да ти биде вистински показател дали се работи за вистинската љубов која ја замислуваш... ИЗлегувај, пробај да се забавуваш и да го живееш животот онолку нормално колку што можеш... Немој да се затвориш и да не комуницираш со другите, искористи максимум од твоето отсуство.. Ќе биде добро, сигурна сум во тоа. И да, немој да се исплашиш доколку по некое време видиш дека сте се оддалечиле еден од друг, помалку или повеќе... Тоа е нормално, а страста секогаш може да се врати. Со среќа