ako si povrzan kako so treba ke pominis sigurno, bez sekiraciiKe moze li edna mala pomos jas imam licna karta od pra dedomi sega su na finalen a inaku sum od 2013 sto mislite ke pomine li so toa ili ne se znae
Koj broj si od 2013 i od koga si na finalen kolku vreme cekas, pozdrav i so srekja[DOUBLEPOST=1465679110][/DOUBLEPOST]Ke moze li edna mala pomos jas imam licna karta od pra dedomi sega su na finalen a inaku sum od 2013 sto mislite ke pomine li so toa ili ne se znae
Koj broj si od 2013 i od koga si na finalen kolku vreme cekas, pozdrav i so srekjaKe moze li edna mala pomos jas imam licna karta od pra dedomi sega su na finalen a inaku sum od 2013 sto mislite ke pomine li so toa ili ne se znae
Не го гледаше интервјуто со Лазар и Ризински?Го има линко од емисијата неколку страни наназад,гледаја и се ке ти стани јасно.дечки додека не се сменат работите на хартија (ЗАКОНОТ) ништо не е сигурно,,кога се работи за происхот гледам ДАБЧ никогаш неправи проблеми никому,,,МП се тие кој бараат мани....[DOUBLEPOST=1465658228][/DOUBLEPOST]
САМО БККС,,,,,,,ЗОШТО???????затоа што БККС ти издаваат потврда врз база на попис што го правеле бугарите во дваесет и некоја година,.,.,,а не ко овие другиве дали си арап или кинез нее битно нати потврда земај пасош и ПРАЈ ШТО ИСКАШ.....реалноста е таа...инаку може и да се лажиме
бате јас го живеам и гледам ова СЕКОЈ БОЖЈИ ДЕН,,немора никој да ми го каже...[DOUBLEPOST=1465694624][/DOUBLEPOST]
го имам гледано,СЕКОЈА им ЧЕСТ отишле спремни,ама мислам не се разбираме,,,зборував за потврдите која за мене лично појаки,подобри,единствени само БККС гледаш дека сериозни луге се реагираат,,другиве ми гледаат ко заспани и изгубени германски војници,.,.сепак да видиме летово,што ке покаже времето,,јас велам ако сега не се реши (до одморите) покрај толкава галама и прашина,тогаш никогаш вака ке остане...,,Не го гледаше интервјуто со Лазар и Ризински?Го има линко од емисијата неколку страни наназад,гледаја и се ке ти стани јасно.
Дечко да не се повторувам ама во изминатиов период имаше многу откази за бг државјанство од примерот преписки со блиски бг роднини и со бг потврди од здруженија е сега муабетов е што следува еве Бккс се договориле http://www.bkks.org/node/604 а за останатите наведени примери погоре во текстот нема информација...ја не сум експерт за валидност ама ако добро ја пратиш ситуацијава во минатото имаше примери кои зеле бг државјанство само со изјава иако беше стегната работава како сега затоа нема правила а ако ме лаже некој јас мислам дека сите ќе бидеме излажани само пренесувам тоа што го читам...Момче никој да не те лаже дека потврдите се поважни од документ од роднина.Секогаш на прво место е документот со потекло а потоа потврдите од било кој клуб.Неможе една потврда на база на статистика да биде поважна од валиден документ на кој јасно се гледат работите.Валјда важат и потврдите ама у никој случај тие не се поважни од документите било да е од прадедо баба чичко итн.
Odlicno e toa sto e napisano. Duri i odbienite od 2013 da se razgledaa povtorno se bara.[DOUBLEPOST=1465722097][/DOUBLEPOST]Дечко да не се повторувам ама во изминатиов период имаше многу откази за бг државјанство од примерот преписки со блиски бг роднини и со бг потврди од здруженија е сега муабетов е што следува еве Бккс се договориле http://www.bkks.org/node/604 а за останатите наведени примери погоре во текстот нема информација...ја не сум експерт за валидност ама ако добро ја пратиш ситуацијава во минатото имаше примери кои зеле бг државјанство само со изјава иако беше стегната работава како сега затоа нема правила а ако ме лаже некој јас мислам дека сите ќе бидеме излажани само пренесувам тоа што го читам...
Odlicno e toa sto e napisano. Duri i odbienite od 2013 da se razgledaa povtorno se bara.Дечко да не се повторувам ама во изминатиов период имаше многу откази за бг државјанство од примерот преписки со блиски бг роднини и со бг потврди од здруженија е сега муабетов е што следува еве Бккс се договориле http://www.bkks.org/node/604 а за останатите наведени примери погоре во текстот нема информација...ја не сум експерт за валидност ама ако добро ја пратиш ситуацијава во минатото имаше примери кои зеле бг државјанство само со изјава иако беше стегната работава како сега затоа нема правила а ако ме лаже некој јас мислам дека сите ќе бидеме излажани само пренесувам тоа што го читам...
Ova e super ,samo uste da se ispocituva.Dobro e i za tie sto se prekinati pisi deka povtorno je gi vratat vo proxedura.Дечко да не се повторувам ама во изминатиов период имаше многу откази за бг државјанство од примерот преписки со блиски бг роднини и со бг потврди од здруженија е сега муабетов е што следува еве Бккс се договориле http://www.bkks.org/node/604 а за останатите наведени примери погоре во текстот нема информација...ја не сум експерт за валидност ама ако добро ја пратиш ситуацијава во минатото имаше примери кои зеле бг државјанство само со изјава иако беше стегната работава како сега затоа нема правила а ако ме лаже некој јас мислам дека сите ќе бидеме излажани само пренесувам тоа што го читам...
Уште си на дополнителна другар на сите ни пишува така не ти е разгледан уште документот ке ти дојде редот поззЗдраво на сите
Сакам да прашам и дали знае некој да ми го објасни статусов...
Бев на дополнителна проверна можеби повеќе од година и пол и пред некоја ден ова ми го пишува...
Дали знае некој што ми барат и што е следниот чекор ?
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
Ви благодарам за помошта однапред.