Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Jeссссс успеа да ја предомислиш, ајде сега барај си некој друг, некој како мене :) хаххахааааааа:pos2:

Jeссссс успеа да ја предомислиш, ајде сега барај си некој друг, некој како мене :) хаххахааааааа:pos2:

Не ја предомислував,само и го посочував правиот пат...не сакам да страда ради некој таков,а ги има во изобилство...:)

Не ја предомислував,само и го посочува правиот пат...не сакам да страда ради некој таков,а ги има во изобилство...:)

Секоја чест за стореното, зошто многу пати и мене ми се случувало да се затрескам во некој таков..

i jas bev zaljubena 1 nedela,ali tipov nema aber pa mislam dosta e nema vecno da go cekam da si go gubam vremeto.

Дури една недела си била заљубена? Вау. Личен рекорд ти е?
И плус не го глеам проблемот тука...

Дури една недела си била заљубена? Вау. Личен рекорд ти е?
И плус не го глеам проблемот тука...

Сакаше да си каже девојчето дека била заљубена, да сподели со нас:pos2:

i jas bev zaljubena 1 nedela,ali tipov nema aber pa mislam dosta e nema vecno da go cekam da si go gubam vremeto.

1.Една недела не е доволна ни да запознаеш барем дел од личноста,па камо ли да се заљубиш во него.
2.Што подразбираш под тоа "бев заљубена"?Си трчкала кај што оди он,си го следела со другарки?
3.Дали се знаеш воопшто со него?
4.Дали воопшто си пробала да му покажеш дека ти се свиѓа или очекуваш он на кугла да бае?
5.Ти толку рок им даваш,една недела?
6.Како да ти помогнеме?

1.Една недела не е доволна ни да запознаеш барем дел од личноста,па камо ли да се заљубиш во него.
На другарками родителите на тринаесеттиот ден од запознавањето направија свадба, изгледа невозможно зар не:nesvest:. И ден денес се познава колку сеуште се љубат.
Јас мислам се е можно :)

se e mozno a i lesno ostvarlivo koga imas 16,17,18.. godini i za nisto ne razmisluvas, nie se sakame i toa e drugo nisto ne e vazno.

На другарками родителите на тринаесеттиот ден од запознавањето направија свадба, изгледа невозможно зар не:nesvest:. И ден денес се познава колку сеуште се љубат.
Јас мислам се е можно :)

Можеш вистински да љубиш некого од кога ќе го запознаеш,тие можеби се заљубени сега,но не и на 13тиот ден...:toe:

Imam ljuboven problem

sakam da se smenam i da se vratam na patot na ljubovta ... sto bi mi sovetuvale ima li nekakov spas za mene ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom