Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ne bi rekla deka drugarka mi e vljubena vo mojot decko. Ona si ima decko i se gledaat 3 meseci, a i nema mnogu iskacano zaedno so meni so decko mi...... samo 2 pati, poveke taa drugata drugarka doagaSe so mene....se dodeka i ona ne si fati decko od isto drustvo so deckoto na taa drugata.
Па тогаш што се меша и она и брат и таму каде што не им е место ? Ако ти е вистинска другарка верувај ќе те дружи со тебе и покрај нејзината репутација (тоа дека ќе се дружи со клошар), ќе се дружи со тебе и покрај тоа што си со дечкото ... Сака нешто да извлече од тебе можеби ?

Pa koga pravevme muabet na ovaa tema jas, ona, i taa drugata drugarka, ona rece deka brat i i vrzal samar a se stepal i so majka mu koja sakala da ja odbrani drugarka mi. Samo neznam zasto do sega nisto mi nema spomnato brat i deka treba da mu raskinam jas na decko mi...... se prasuvam dali drugarka mi go izmislila ova za da na nekoj nacin me '' povlecat'' so taa drugata drugarka vo ''nivno'' drustvo, zs mi imaat zboruvano deka spored niv bolje i pointeresno ke bilo ako imame deckovci od isto drustvo sto nema veze. Jas imam ideno so eden od nivno drustvo ali raskinav i bolje mi e sega so ovoj sto idam otkolku so toj tamu.

Па тогаш што се меша и она и брат и таму каде што не им е место ? Ако ти е вистинска другарка верувај ќе те дружи со тебе и покрај нејзината репутација (тоа дека ќе се дружи со клошар), ќе се дружи со тебе и покрај тоа што си со дечкото ... Сака нешто да извлече од тебе можеби ?

А претпоставувам дека и дечко и е некое фино момче без три мерцедеса и блинг блинг, ама не е доволно добар за овој вистинскиов “клошар“. btw, и јас не верувам во врски на 15 години, ама тоа е друга тема :) :helou: :smir:

А претпоставувам дека и дечко и е некое фино момче без три мерцедеса и блинг блинг, ама не е доволно добар за овој вистинскиов “клошар“. btw, и јас не верувам во врски на 15 години, ама тоа е друга тема :) :helou: :smir:
Се разбираме значи ... :helou:

Pa koga pravevme muabet na ovaa tema jas, ona, i taa drugata drugarka, ona rece deka brat i i vrzal samar a se stepal i so majka mu koja sakala da ja odbrani drugarka mi. Samo neznam zasto do sega nisto mi nema spomnato brat i deka treba da mu raskinam jas na decko mi...... se prasuvam dali drugarka mi go izmislila ova za da na nekoj nacin me '' povlecat'' so taa drugata drugarka vo ''nivno'' drustvo, zs mi imaat zboruvano deka spored niv bolje i pointeresno ke bilo ako imame deckovci od isto drustvo sto nema veze. Jas imam ideno so eden od nivno drustvo ali raskinav i bolje mi e sega so ovoj sto idam otkolku so toj tamu.
Се степал со мајка му за дечко ти и тебе ? Ова е неможно. Мислам дека те дупчат при здрав разум луѓево. Батали и другарка и брат на другарка, грабај дечкото и уживај дури можеш и сакаш. :smir: Ама сепак тоа си е твоја одлука. Добро процени пред да донесеш било каков заклучок.

Pa i jas mislam deka laze i deka saka da postigne nesto......ali denta koga mi go kaza nie bevme kaj drugata drugarka i ona dojde placejki i ni kaza za ova....... se sto bilo...... i deka duri i nejze ja istepal brat i...... Neznam zasto ali nekako za ova ne i veruvam.... ali i drugata drugarka mi vika bolje ti e da go ostavis deckoto zs so nego nema da bides vecno, a drugarkata ke ti ostane zasekogas drugarka......

Pa i jas mislam deka laze i deka saka da postigne nesto......ali denta koga mi go kaza nie bevme kaj drugata drugarka i ona dojde placejki i ni kaza za ova....... se sto bilo...... i deka duri i nejze ja istepal brat i...... Neznam zasto ali nekako za ova ne i veruvam.... ali i drugata drugarka mi vika bolje ti e da go ostavis deckoto zs so nego nema da bides vecno, a drugarkata ke ti ostane zasekogas drugarka......

НЕ ти треба таква другарка. Ако мислиш дека те лаже (ЧИТАЈ: лаже!) батали ја. Вистинска другарка нема да те лажи и да ти праи сцени и филмови за семејни тепачки за тебе и дечко ти (сосема неповрзано е сето тоа). И уживај со дечкото за кој велиш дека го сакаш. :helou:

Покажете малку повеќе персоналитет и помалку зезање на сметка на врските и све ќе биде ок.

НЕ ти треба таква другарка. Ако мислиш дека те лаже (ЧИТАЈ: лаже!) батали ја. Вистинска другарка нема да те лажи и да ти праи сцени и филмови за семејни тепачки за тебе и дечко ти (сосема неповрзано е сето тоа). И уживај со дечкото за кој велиш дека го сакаш. :helou:
Eeeeee bas i toa go sakam, da uzivam so decko mi , ali ovaa situacija me koci. Nejkam ni da go izgubam deckoto zatoa sto go sakam i super ni e vo vrska, ali nejkam ni drugarka da izgubam zs mozebi e do nekade tocno toa deka jas nema vecno da ostanam so nego.Kako sto kazav na pocetokot nie sme 3 najdobri drugarki. So ednata bolje se slozuvam ali so ovaa so bratot i nekako od damna ne ja custvuvam kako TOLKU DOBRA DRUGARKA. Ali sto mozam tuka jas, ako prekinam prijatelsto so nea zaradi decko sega, ona ja povlekuva i drugata drugarka od nejzina strana.

So ovaa drugarka so bratot se znam i se druzam od mala od 1-2 oddelenie. I bas i kazav za situacijava na majka mi i i koga i pobarav sovet mi rece da ne i veruvam mnogu mnogu na nea. A i majka mi ja znae nejze od damna i mi vika deka mnogu dobro ja poznava po karakter i da ne i veruvam. Ako laze za ova, sakam da ja fatam nekako vo laga, ama neznam kako.

луѓе дајте некоја идеја како да го фатам тој што го бркам веќе 3 месеци? :cry:

Застани пред него...кажи му дека ти се допаѓа, ако те одбие.Батали го, си направила најмногу што може една девојка да направи.

Не трчај по него,не го напињај,не го манијачи...не биди нападна.
Биди кул,индиректно давај му на знаење дека ти се допаѓа.
Не мора да му го плеснеш тоа во фаца,праќај му сигнали...сам ќе ги забалежи без да му признаеш.:;-):

cOkOlAtCe незнам ја ти што се замараш и како дозволуваш некој вака да те мота ( извини малце на искреноста али според мене така е)...колку само нема врска дека брат и на таа другарка ти се замара со тоакој ти е дечко ( освен незнам може те свиѓа тој па затоа нешто меша прсти ) и што се зборело за него па и таа другарка ти незнае некоја малце подобра приказна да ти измисли...Незнам која е причината на другарка ти што сака ти да раскинеш со дечко ти ти си ја знаеш и ти можеш да си поврзеш некои работи али мислам дека има нешто тука.Уживај и кулирај терај си со животот, не се карај со никој едноставно ништо не превзимај ова чисти глупости се нема потреба од тупење на мозокот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom