Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
http://www.telma.com.mk/vesti/profesorot-bobek-shuklev-uapsen
mozebi ova e povrzano so akciite na SJO?
edit
akcija na MVR-Erasmus.
ma bed
Два мандати беше декан на економски и цело Скопје го знае дека е полн како брод. Е сега мислам дека и за професори од економски се зборува, а тука е Фити кој е претседател на МАНУ, кое не е во коалиција со дпмне и ги критикува, па можно е моментот за ова да е избран баш сега токму заради тоа.
Инаку дека е тапа државава и вакви ликови како Шуклев ги има мал милион, а се апсат по нарачка во даден момент е тешко ср**е. Можеа и порано да го репнат, стварно да сакаа...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Нели имаше најава за нов прес на СЈО денес за отварање нов предмет? Ништо од тоа, Чавките ги преварија со нивна акција

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
G

Goldie

Гостин
Добро се знае дека огромен дел од професорите се корумпирани и си имаат тарифа за полагање на испити, не е ова ништо ново.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Точно така. Не ни сумљам дека е чист. 90% од професорите се ненаситни створења за пари, дрпат пари на мртво, башка нема професор без сопствен бизнис . Ако е вмешан во криминал среќно во Идризово, од која и да е партија.

Ама која е причинава да се влетува у факултетот со цел автобус полицајци, наоружани до заби во јунска испитна недела.
Ако имаат замисла дека нас студентите ќе не заплашат, од Старт се заебале.

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Море гајле ми е од која партија се или дали е наместно, голем дел од професорите и вработените на УКИМ се тешки комплексаши и исфрустрирани кретени.

Треба и на правен малце да прошетаат, да почнат од тие кокошките на студенски па нагоре, се мислат сите до еден дека се богови а студентот треба како некој роб без поговор само да се покорува како ќе му кажат.
А какви прикаски сум слушал за економски, таму имало и пострашни работи, така да ич не сум изненаден од акцијава.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.173
Добро се знае дека огромен дел од професорите се корумпирани и си имаат тарифа за полагање на испити, не е ова ништо ново.
Кога се работи за професори кои се носители на функции на факултетите, тарифите се ништо. Јавните набавки на факултетите се извор на пари. Шуклев два мандати сигурно добро се омрсил.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.016
Поени од реакции
74.359
Треба да скапе во затвор таков лик и сите други кои живеат од земање мито злоупотребувајќи си ја позицијата. Не дека тој е првиот кој треба да одговара (секој политичар е далеку пред него), ама воопшто нема да ми биде криво ако го затворат. Сосема заслужено.

G

Goldie

Гостин
На крајот, уште еднаш ќе потсетам дека за разлика од 12 април, денеска имаме нова реалност во Македонија. Во услови на надворешни закани и безбедносни ризици, имаме функционални институции, кои можат да се справат со предизвиците.

Види го фикусов бе :sramezliv:

B

Bafra

Гостин
Треба да скапе во затвор таков лик и сите други кои живеат од земање мито злоупотребувајќи си ја позицијата. Не дека тој е првиот кој треба да одговара (секој политичар е далеку пред него), ама воопшто нема да ми биде криво ако го затворат. Сосема заслужено.
Јас би ги казнил доколку НАМЕРНО не ги пуштаат на испит, само колку да извлечат пари, а ако е на доброволна база, во смисла не ми се учи еве ти 1.000 евра дај ми 6ка не би го казнил. Тој што дал 1.000 ќе си остане неписмен и во иднина пак ќе си плати за незнаењето.
Драги Јанев на пример би го пуштил црнци да го ебат бидејќи НАМЕРНО буткаше студентки за во канцеларија да им се лигави и бара секс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom