- Член од
- 1 ноември 2005
- Мислења
- 2.142
- Поени од реакции
- 1.256
Dobro e toa, si odish na protest i toe e tvoe ustavno pravo. E sega prashanjeto e kako protestirash, so nasilstvo, so marshevi, so oshtetuvanje na narodni objekti...Зошто мора да сум СДС ако одам на протест? Залудно е да се објаснува ова, едноставно си имате едно замислено и тоа е. Не ме ни интересира мене кој како ме гледа, јас знам дека не сум ни СДС, ниту па ме плаќа некој за да одам на протест. Тие од Гдом од друга страна се платеници, нив можеш така да ги наречеш, тие се продадени души и слушаат што ќе им кажат. Мене не ми е гајле кој ќе лапне фотеља се додека не краде и мисли добро на народот. Сега ќе ме прашаш дали тоа е Заев. Не знам дали е, кој сака нека е.
Се додека работи за доброто на народот нема да ми смета и ќе излегувам на протест за да дојде баш таков на власт. Протестот не е за да дојде Заев на власт, туку за да си одат овие сегашниве и да им се даде до знаење на идните дека исто ќе се случи ако продолжат со крадење.
Ако не живееш тука тогаш зошто коментираш на невидено? Тоа што читаш на Курир и на останати сајтови мислиш дека е вистина? Изгледа и ти си сезнајко ко Бастердот.
Не треба да ти е гајле бидејќи не живееш тука. Да ти било немало ни да заминеш.
I samiot tebe ne ti e jasno protiv shto protestirash, a toa shto velish "Протестот не е за да дојде Заев на власт" e bullshit vo najmala raka.
Ajde kazhi mi ti vo shto te uskratila momentalnata vlast vo Makedonija, koi prava ti se uskrateni, dali si diskriminiran za bilo shto, ....Shto e toa za tebe lichno shto vladata ne ti dozvoluva da zhiveesh onaka kako shto sakash.