D
Drexel
Гостин
Vo sofija fevruar 2016 na intervju
Не е баш така што велиш.Ас сум 3xxx.Од 9. март сум на задолжителна и не сум оште ни на финални преглед.Имам стари документи од баба (свидателство за раждане, крштеница и свидателство за венчање).4***/2015 na finalna proverka se od pred nekoj mesec, do pola se stasani, use malce i tvoeto kje bide na finalna.
април 2015 во СофијаKoga bese na intervju i kade[DOUBLEPOST=1465043905][/DOUBLEPOST]
Koga bese na intervju i kade[DOUBLEPOST=1465043955][/DOUBLEPOST]
Koga bese na intervju i kade
Јас сум 42**/2015 па уште статусот не ми е сменет во финална проверка.4***/2015 na finalna proverka se od pred nekoj mesec, do pola se stasani, use malce i tvoeto kje bide na finalna.
@Walkman ако се успеј, ке частиш ако ништо друго од хонораротIna Mnogufina, денес објавил(а):
Бугарските спонзорирани постови излагаат и во МК за овие со бугарски пасоши да знаат шо се дешава во нивната втора татковина.
АМИН ЧУЛ ТЕ ГОСПОД СИТЕ НИЕ ОВДЕ ДА ДОБИЕМЕ БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО, БУГАРСКИ ПАСОШ!
Пари, не ни требаат. Така, сами ќе си ги заработиме!
2013 podadov 2014 bev na intervjuZa ova ima pusuvano veke zadnive dva -tri dena vratise vo prehodnite postovi ke si porcitas[DOUBLEPOST=1464987695][/DOUBLEPOST]
i nie imavme podneseno ako si od 2013 kaj site e isto
може ли да појасните за што зборувате!мерси@Walkman ако се успеј, ке частиш ако ништо друго од хонорарот![]()
Да прашам,колку вообичаено се чека на потпис од вицепрезидентот и дали истиот сите ги потпишува,или се случува некого да врати.Инаку,голема благодарност изразувам до конзулатот во Битола за големата експедитивност и професионализам.Воедно,голема благодарност и до цела Р.Бугарија,која отсекогаш кон нас се однесува покровителски и благородно.
Pa @Walkman e platen da vrsi propaganda spored logikata na ina mnogu finaможе ли да појасните за што зборувате!мерси
Me prasuva eden nas kolega, sto me nema cel den ovde; gi brojam paritePa @Walkman e platen da vrsi propaganda spored logikata na ina mnogu fina![]()