Pak ne si mi jasen so trolanjeto, ja napagas Tundra so ima eurovent, go omalovazuvas Mitsubishi HJ serijata koja po mene e gola voda ili sto. Ne mi e jasno oupste sto ti e poentata ako uopste ja imas, a ocigledno ja nemas. ili ako ima takov ili onakov kompresor toa e dokaz za nesto li. Kazi si konkretno sto te maci, ne trolaj bezveza u mesto.
Ne e bez pricina i toa mitsubishi tolku pari kolku sto velis, sto ti kazuva tebe toa. A otkade pa i na kraj kraeva tvrdis deka Tundra ima mitsubishi kompresor, oti nekoj tamu na flaer nesto napisal li. Ne bidi smesen, mozes ti i poveke od toa, guglas 3 godini za Gree sekoj den po 2-3 saati, izliza tipkite od prebaruvanje vo ocaj da najdes nesto demek pozitivno za toa gree, najdi nesto poveke i za taa Tundra, ja na prvo otvaranje grcki sajt kazuva deka ima Hitachi kompresor. Smesen si veke so toa povuci potegni, De gree se super, de gree ako ne se super drugite se beter i tako dalje, ko baba stana so znae samo da ogovara.[DOUBLEPOST=1465034658][/DOUBLEPOST]
a izvini ti si ljubitel na Vivaks izgleda, ne pratam ja tolku kako strelco koj sto napisal.