PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Ce Ve zamolam dali nekoj napravil Witdraw preku Master card NLB preku paypal bilo koj, dali mastercard od NLB ima moznos za witdraw posto Mastercard UNI nema moznost paypal ne gi prifaca za witdraw i dali preku SB visa internet moze sega witdraw porano ki se izgubija 100eur preku sb

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Последно уредено:
Вака дечки. Сакам да направам акаунт на ова ПејПал и ако може некој да ми објасни во кратки црти како да го направам тоа доколку воопшто е можно да го имам тоа во Македонија со цел да примам и праќам средства би бил многу благодарен.

Здраво! Веќе некое време парите што ги имам на бугарски пејпал ми се "замрзнати" и единствено решение ми е да купам/купувам нешто од интернет. Незнам колку веројатно е да биде успешна темава, но сепак вреди да се обидам.
Доколку некој е во план да купи нешто онлајн, слободно нека ми се обрати. Јас ќе го нарачам/исплатам онлајн, а за возврат ќе добијам кеш во готовина.

Се надевам на пријатна соработка. Во прилог се моите податоци:
меил: thosmkd@gmail.com
телефонски број: 078 750 994
име: Никола

Поздрав!

Здраво! Веќе некое време парите што ги имам на бугарски пејпал ми се "замрзнати" и единствено решение ми е да купам/купувам нешто од интернет. Незнам колку веројатно е да биде успешна темава, но сепак вреди да се обидам.
Доколку некој е во план да купи нешто онлајн, слободно нека ми се обрати. Јас ќе го нарачам/исплатам онлајн, а за возврат ќе добијам кеш во готовина.

Поздрав!
Треба да ти платиме веднаш, или откако робата ке стигне кај тебе на адреса па роба на рака и пари на рака?

Поздрав!
Абе зоште ти не си порачуваш ствари? Мене 200е плата не ми стигнуваа на АлиЕкспрес или Ибеј. Не знам што ти е хоби, ама има за секој по нешто таму.

Абе зоште ти не си порачуваш ствари? Мене 200е плата не ми стигнуваа на АлиЕкспрес или Ибеј. Не знам што ти е хоби, ама има за секој по нешто таму.

Очигледно му треба кеш и онака му се замрзнати парите а не му е дојдено до ствари, или може веке има порачано доста ствари па сега да направи услуга, и волкот сит и овците на број. :)

Најдобар дил можиш да напрајш со луѓе/фирми што купуваат роба од Ebay, AliExpress, AliBaba etc... Во секој случај треба да ставиш и малце интерес, кој би ризикувал или не знам што да порача преку тебе а не би порачал сам за истите пари... не знам колкава сума имаш ама ќе понудиш нешто како ќе платам јас за тебе 100 ти мене ќе ми дадеш 95.

Имам paypal стар преку 4 години, направен преку картица од NLB Tutunska, со држава Словенија. Дали има потенцијал да ми направат проблем за подигање на мала сума пари (100тина евра)?

Фала ви.

@-x- Не. шо пари се 100 евра... преку 2000 мислам лимит на годишно ниво ако поминиш тогаш ти прават некоја дополнителна проверка бараат дополнителна верификација.

@-x- Не. шо пари се 100 евра... преку 2000 мислам лимит на годишно ниво ако поминиш тогаш ти прават некоја дополнителна проверка бараат дополнителна верификација.
Фала многу.

Што е проблемов со пејпалов овие 2-3 дена? Кај мене е само или кај сите? Не ми се отвора воопшто, пишува
This site can’t be reached
paypal.com’s server DNS address could not be found.

Што е проблемов со пејпалов овие 2-3 дена? Кај мене е само или кај сите? Не ми се отвора воопшто, пишува

Очигледно проблемот е само кај тебе, бидејќи кај мене го отвора веб сајтот без никакви проблеми.

смени си днс сервери во конекција. не ги користи тие од провајдерот. стави opendns или google dns

Имам paypal стар преку 4 години, направен преку картица од NLB Tutunska, со држава Словенија. Дали има потенцијал да ми направат проблем за подигање на мала сума пари (100тина евра)?

Фала ви.
Како тоа ти планираш да ги подигнеш парите?

смени си днс сервери во конекција. не ги користи тие од провајдерот. стави opendns или google dns
Фала многу. Сменав днс сервер, ставив опенднс и функционира сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom