Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Добро, во ДБК била, и таму се мотале тие што се мотале. Што менува тоа? Ова ли ве учеше Ванхојте, да се фаќате за ситници и да го дефокусирате разговорот?

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Добро, во ДБК била, и таму се мотале тие што се мотале. Што менува тоа? Ова ли ве учеше Ванхојте, да се фаќате за ситници и да го дефокусирате разговорот?
oh boi...
ako ne ti teknuva, mijalkov bese direktor na DBK.
ali sepak on nemal pojma taka?
najs

D

Darko_ufo

Гостин
Кој се мотал? Знаеш дека за прислушкување може наредба да даде само главниот на ДБК? Или дошол Педерушевски и кажал ''слушајте пички од сеа ќе ги прислушкувате сите за јас да ги уценувам''.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Кој се мотал? Знаеш дека за прислушкување може наредба да даде само главниот на ДБК? Или дошол Педерушевски и кажал ''слушајте пички од сеа ќе ги прислушкувате сите за јас да ги уценувам''.
Вработените таму. За наредба не знам, може и дал, но снимките кој ги употреби? Како излегоа?

D

Darko_ufo

Гостин
Вработените таму. За наредба не знам, може и дал, но снимките кој ги употреби? Како излегоа?
Па тоа е бе сине битно, тоа е... Кој дал наредба, значи кој снимал а не кој ги пуштил снимките во јавност.

Тука те чекав...

Член од
7 јули 2014
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.162
Неверoјaтни се штaбскиве вoјничињa :cuc: Убaвo пишaв, текoт нa дискусијaтa вoди дo тoa дa нaјмoќен чoвек вo држaвaвa испaдне веруш бе :pos:

Член од
7 јули 2014
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.162
Чистачката од телеком ги ископирала на усб :pos::pos::pos:
Не бе, лoшите чичкoвци кaкo веруш сo хaкерски мaневри ги спуштиле oд северите :vozbud:[DOUBLEPOST=1464904804][/DOUBLEPOST]
http://press24.mk/node/146593

Сега ќе кажете сваровски судство :yid:
Кaкo тoa oдмa гo решијa прoблемoт кoј слушaл a не чепнaa вo нaвoдите oд снимките? Нa тaквo судствo дa верувaм? Или сечени лепени мoнтирaни се? Акo е тaкa штo не ги oднесеa нa прoфесиoнaлнo вештaчење дa утврдaт дaли се сечени лепени и дa стaaт крaј нa сaгaвa? Не мoже зa еднo делo експреснo oсудувaaт a другo чувaaт вo фиoкa. Се сoглaсувaш? Дaли мoже нa вaквo прoвлaдинo судствo дa се верувa?

Последно уредено:
Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Добра ноќ, пријатели на лажна демократија и шарени лаги.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.106
Многу ми е мисла ми е дали гатачката му кажала на Глујо за СЈО?
Ако му кажала, како одел муабетот: Една мала плава ти спрема нешто лошо ? Или, пази се од женска особа на буквата Л ?

Оф топик, не е лоша гатачкава. Да не знае некој како и оди тарифа, за другар прашувам.....Мора да ја бива ако двајца премиери ја ангажирале, а ?

Член од
7 јули 2014
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.162
Уште тоа остана (судството) што не си направивте свое паралелно да ја доподелите државата.
Зaштo бегaш oд oдгoвoр? Нaјфинo, нaјкултурнo те прaшaв, дaли мoже дa верувaме нa судствo штo зa едни е мaјкa зa други мaќеa? Види, Мaкедoнијa имa 2 милиoни жители a aкo oвa сегaшнo судствo решилo дa служи сaмo нa еден грст нaрoз и те кaкo ќе гo рефoрмирaме или нaпрaвиме нoвo. Абе oд тoлку снимки, oд тoлку индиции зa криминaл вo нив, бaрем пaричнo дa oсудеa или услoвнo некoјa пoситнa рибa пa дa прoбaaт дa не излaжaт декa е незaвиснo.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom