Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Имаше случај на сниман разговор со дозвола па на суд сниманиот го ослободија по дадена изјава дека се измислил за да го инспирира снимачот,незнаејќи дека е инспектор во мвр.
Не ми е јасно што ми реплицираш, фирерот наш пријавил приходи за кои нема покритие каква врска има тоа со твојот пост

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
A ti sto lazes? Inaku ne dobiv izvinuvanje otkako ti gi plesnav faktite vo facade. Te snema nekako a?
Кои се моите двојни аршини? Не сум изгубен, само работата и некои здравствени проблеми не ми дозволуваат да сум константно присутен. За Катица ти одговорив дека имам сомнеж дека е платена, дека имам сомнеж за секој политичар. Впрочем, што е тоа и битно. Од небо се гледа дека е ставена да исполни нечија агенда, а ако тоа го прави за без пари... „свака и част“. Можеби и така е... со 6,24 (ако е така) штом толку се напредува во кариерата, има нешто сомнително. (Не е само таа таква, додуша. Цел куп административци се слични, ама оваа позиција е подруга).

D

Darko_ufo

Гостин
Кои се моите двојни аршини? Не сум изгубен, само работата и некои здравствени проблеми не ми дозволуваат да сум константно присутен. За Катица ти одговорив дека имам сомнеж дека е платена, дека имам сомнеж за секој политичар. Впрочем, што е тоа и битно. Од небо се гледа дека е ставена да исполни нечија агенда, а ако тоа го прави за без пари... „свака и част“. Можеби и така е... со 6,24 (ако е така) штом толку се напредува во кариерата, има нешто сомнително. (Не е само таа таква, додуша. Цел куп административци се слични, ама оваа позиција е подруга).
Ти кажа дека не си рекол за Катица дека има милиони и сметки и да ти приложам... Ти го приложив товојт цитат, кај ти се фактите? Се фалиш дека секогаш си бил со факти и според уставот и законите, а не ги владееш законите а уставот уште помалку.

Сеа треба кончено да си ги избришеш мрсулите и да се извиниш што ме нарече лажго...

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Ти кажа дека не си рекол за Катица дека има милиони и сметки и да ти приложам... Ти го приложив товојт цитат, кај ти се фактите? Се фалиш дека секогаш си бил со факти и според уставот и законите, а не ги владееш законите а уставот уште помалку.

Сеа треба кончено да си ги избришеш мрсулите и да се извиниш што ме нарече лажго...
Гледаш он просекот од факултет и го знае, ти се сомневаш во нековата изјава дека Катица е милионерка.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
А нема ли да се преиспита уставноста?
Нели е поважно да се затворат корумпираните политичари. И така тие исти политичари си го менуваат уставот по потреба. Нема многу тежина уставот штом е во раце на криминалци.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983

ОК, се извинувам за тој дел, иако навистина го пишувам тоа во стилот дека иако никого не обвинувам дека крадел, напоменувам дека имам сомнеж за секој политичар. Имено, ако се залагам за ред и закон, тоа не значи дека не се сомневам во актуелната политичка власт (и претходните).. до најниски ешалони.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Така е сите ги ставајте во исти кош, и тие што се во опозиција и овие што сами си кажуваат дека ги начекале за џабе плацовите на Водно

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Конечно им текна у сдс дека треба Уставен суд да се изјасни дефинитивно за СЈО, а со тоа еднаш за секогаш да престанат лешинариве со тие закани.
Сепак побитно останува да се тргне аболицијата и од партиската војска на дпмне од пониски ешалони за да може СЈО да продолжи да го цела канцеров на државава.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Обвинителството утврдило дека Крпач се самоубил
Од Јавното обвинителство попладнево испратија кратко соопштение до јавноста во коешто единствено се соопштува дека според нивната истрага Крпач се самоубил, нo нема детали како точно настапила смртта.

Чим Зврле вели се самоубил, се самоубил, неможе он да ви објаснува, сфатете го...
Нема докази, незнаат како се самоубил, знаат само дека се самоубил. Со други зборови, "Не го тупете више со Крпач!"

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
ОК, се извинувам за тој дел, иако навистина го пишувам тоа во стилот дека иако никого не обвинувам дека крадел, напоменувам дека имам сомнеж за секој политичар. Имено, ако се залагам за ред и закон, тоа не значи дека не се сомневам во актуелната политичка власт (и претходните).. до најниски ешалони.
Дај бе жити штаб немој да глумиш светец. Ти ако се залагаше за правна и демократска држава уште првиот ден по донесување на законот за аболиција ќе беше на улица, а не да скандираш ,,никој ништо не ти можи Никола" и да ги поддржуваш. Немој, излитени ти се сите одговори и цитати.

Член од
13 март 2013
Мислења
448
Поени од реакции
715
Од Јавното обвинителство попладнево испратија кратко соопштение до јавноста во коешто единствено се соопштува дека според нивната истрага Крпач се самоубил, нo нема детали како точно настапила смртта.

Чим Зврле вели се самоубил, се самоубил, неможе он да ви објаснува, сфатете го...
Нема докази, незнаат како се самоубил, знаат само дека се самоубил. Со други зборови, "Не го тупете више со Крпач!"
Со други зборови, утре има прес СЈО, па брзо брзо да не кажат нешто пуштај соопштение[DOUBLEPOST=1464875584][/DOUBLEPOST]

Со други зборови, утре има прес СЈО, па брзо брзо да не кажат нешто пуштај соопштение[DOUBLEPOST=1464875633][/DOUBLEPOST]
И кај гатачката отишол озвучен ?
Да си преслуша дома да не заборај Марс во ке колено влегол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom