Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не забележа дека ни од Атлетико нема играчи?
Рамос секако дека ќе биде во тимот. Втор капитен е и меѓу најдобрите поединци.
Се мислел за Рамос :pos:

Саул и Иско веројатно ќе отпаднат. Иако моментално Иско>>>Алкантара
Овој дупе е откако почна да се повредува.
Коке реално и пред двајцата треба да игра. :)

Што чека стариот за Мончи да му пљукнем у главата празна?!

Коке реално и пред двајцата треба да игра. :)

Па веројатно ќе игра. Стандарден е тој. Мислев за кој треба да влезе во составот не за стартните 11.

Нема ЕП за Иско. Васкез доби повик, сосема заслужено. Браво.

Па искрено да го дадеш пак Черишев на позајмица или да го продадеш, а да го вратиш Васкез ми нема никаква логика. Ама ај, он ќе ни бил новиот Каљехон...не му е ни до колена.

^ И просечен играч ка ќе влезе на 3-0 знае да изигра добро, пошто е растеретен и самодовербата е на повисоко ниво. Играчот се гледа у вакви ситуацие, кога се почиња од нула.
Просек е Васкез, не заебавајте. Напрае два дриблинга со Еспањол и готово, јак бил :) Черишев според мене е подобра опција.

Кој рече дека очекуем нешто од Васкез? Добро пратим Примера, дечково ни у Еспањол не беше ништо посебно. Па какви деца сме давале и биле милион пута подобри, па не сме ги враќале, мене ни на крај памет не ми беше дека Васкез ќе биде вратен у Реал.
Реков, за на решени утакмици е добар да издрибла по некој играч. Ама не дај Боже на некоја поважна и потешка утакмица да го имаме ростеров од вчера, зар од Васкез ќе чекамо да напрае нешто?

Нема ЕП за Иско. Васкез доби повик, сосема заслужено. Браво.
И јас викам така, браво.

Ало манчестеровец/јувенташ/миланез/топчија/лестеровец, извини ако промашив некој тим :D
Васкез е најголемо изненадуење годинава, немој да ми речеш дека ти мислеше дека ќе игра ко што играше.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Битно не сум експерт како тебе па да ги прогласам за флопови новите играчи на невидено.

Ако ти го имаш гледано Васкез за прв пут откако Реал го врати, тоа е твој проблем, не мој.
Ова исто ти е ко да речеш дека некој нема поим од фудбал или не е експерт (зборим за големи фудбалски имиња, ја не сум експерт), заради тоа што рекол дека Лестер нема шанса за титула у ПЛ.

Васкез напредуваше многу по доаѓањето на Зидан,како и останатите(освен Данило)

Васкез напредуваше многу по доаѓањето на Зидан,како и останатите(освен Данило)

И Хесе и Варан.
На Данило прва сезона му е бар, овие двајца уште 1-2 сезони ако прокоцкаат вечни таленти ќе останат.

Сеа Зизу ко ќе го врати Асенсио Хамес може да се пакува полека :coffee:

image.png

WTF ?

Детево за сениорите има изиграно? Го бива а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom