Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
image.png

WTF ?

Детево за сениорите има изиграно? Го бива а?
Пријателска против Босна. Тепале Шпанците 3-1.

image.png

WTF ?

Детево за сениорите има изиграно? Го бива а?

Не е само тој. Има уште 7-8 млади таленти земени како на мини подготовки, да осетат малку како е во репрезентацијата.

Бензема избран за најдобар играч на Реал сезонава :D

Не знам, ја мислим дека Бензема летово ќе замине од Реал, а со ова му ја дигаат цената. Иако не дека беше лош, на 34 утакмици даде 28 гола. Ама мислим дека летово ќе си ги спакуе куферите.

Рафаел Бенитез смени дури три работни места, но сепак, заработи 10 милиони евра. Со Наполи на крајот од минатата сезона не успеа да дојде до третото место кое води во ЛШ и доби отказ, но и покрај неуспехот - доби покана да го води Реал Мадрид.

Меѓу „кралевите“ тој се задржа само неколку месеци, а како е откриено, вклучувајќи ја и платата од 4 милиони евра, за раскинот на договорот тој добил вкупно 6,7 милиони евра. Потоа, следеше повик од Њукасл, кој не успеа да го спаси и го однесе во Чемпионшип. За соработката во само една сезона Бенитез доби околу три милиони евра.

Исто така, Шпанецот „ќари“ и додатни 700.000 евра за триумфот на Реал Мадрид во ЛШ, затоа што имал таква клаузула во договорот со „кралевите“.

И јас мислам дека Бензема ќе си оди летово, а ќе дојдат Мората и Левандовски.

И јас сум да си оди, ама крај ЦР и Бејл не ни треба класична 9-ка како Левандовски. Не ми паѓа на памет моментално некој друг освен Агуеро.
Дибала и Марсијал ми се интересни решенија, ама џабе прајме муабет кога нема шанси да биде продаден влекачот. Барем Мората да го откупат, да има конкуренција овој.

Za site sho se nadevate na Lewandovski.. ♦️Michael Reschke
- Nemame interes za Higuain vo nieden slucaj.
Lewandowski ke igra i slednata sezona za Bayern i nema sto da se zboruva povekje.
Imame uste tri godini dogovor so Lewa. I ja imame najdobrata 9 vo svetot.
Nema sansi, zosto treba da go prodademe!! Higuain e 3/4 najdobar napagjac vo svetot, a nie go imame najdobriot, Nemame potreba od drug napagjac.

Lewandowski ke igra i slednata sezona za Bayern i nema sto da se zboruva povekje.
Nema sansi, zosto treba da go prodademe!! Higuain e 3/4 najdobar napagjac vo svetot, a nie go imame najdobriot, Nemame potreba od drug napagjac.
:(

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Обамејанг беее најјакиот спринтер на негова позиција моментално, плус осет за гол и за поставување, ама првата причина е доволна, покрај брзи крила како Роналдо и Бејл има да бушат со дечково. Памтите колку брзи контри заеба Бензема од што е спор ? Прво ја запира, се врти со газ, се гради, па додава...

заборави да напишеш дека го имате најдобриот напаѓач

Почна и овој како Икерчо на секој втор збор да спомнува дека Реал е најголем клуб и доживотно би останал. :icon_lol:

Иако моментално е играчина не би го држел дур му пркне него. За 3-4-5 сезони треба да се пушти, зашто е преголем егоист и никако не би се согласил да седне на клупа(а да не ја растури атмосферата во клубот) кога ќе почне да паѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom