Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не само димензите се битни. Требит да ја соберит во кафезот за багаж на аеродромот. Влези во првите зошто многу пати немат место за големи торби и ќе требит да ја напикаш негде.Decki za golema kabinska torba imali li ogranicena tezina do kolku e ili? Itnoo?
Немаш гајле, минеш.За големиов кабински багаж настрана тежината за димензиите,дали да го мерам од почетокот на тркалцата па до горе или без тркалцата? зашо со тркалцата ми е 60 а вака ми е рамно 55(56) а 45 и 25 цм ми се точни![]()
55цм е со тркала со рачка со се. Најчесто не ти прает проблем ама мојт да се погодит некој/а на чек ин шалтер шо и за милиметар ќе прајт проблем. Оди на свој ризик.За големиов кабински багаж настрана тежината за димензиите,дали да го мерам од почетокот на тркалцата па до горе или без тркалцата? зашо со тркалцата ми е 60 а вака ми е рамно 55(56) а 45 и 25 цм ми се точни![]()
Ти благодарам БентоНемаш проблем,среќен лет[emoji574]
Ти благодарам БентоНемаш проблем,среќен лет[emoji574]
Провери сега, може има опција, и мислам дека ако не може онлајн да се чекира поради технички проблеми, на аеродромот чекирање е бесплатно. Мислам....Купив карта уште пред едно месец дена за 14ти Јуни, ама немаше опција за Online Check In, сега кога ќе треба да ги чекираме картите, ќе треба директно на аеродром или...?