Не, не е мојВозиш со Rover LoL![]()
Не сум бил уште, ама имам испланирано се. Лоадирана е навигацијата, спремни се офлајн мапите... Само уште ми остана да израчунам колку би имал за возење секој ден во саати, а колку ќе ми остане за трошење време во некој град. Макс до кај 19 часот да бидам во последниот град за тој ден. Не планирам како манијак да возам и посетувам, туку полезетски, мислам дека ми се фино испланирани ноќевањата. А и источна Македонија блиску се градчињата, така да брзо се мине.@STEALTH
Ја реализира ли турава?
И јас имам ист план за пролетва, ама поделена на 2 етапи - источна Македонија, па западна.
Според моите пресметки, источната би била околу 750км, западната околу 550км (само градови, без околни места).
Може да споделиш мислење, или искуство ако веќе ти е реализирана турата.
Гледам се си испланирал, па немам некој конкретен предлогНе сум бил уште, ама имам испланирано се. Лоадирана е навигацијата, спремни се офлајн мапите... Само уште ми остана да израчунам колку би имал за возење секој ден во саати, а колку ќе ми остане за трошење време во некој град. Макс до кај 19 часот да бидам во последниот град за тој ден. Не планирам како манијак да возам и посетувам, туку полезетски, мислам дека ми се фино испланирани ноќевањата. А и источна Македонија блиску се градчињата, така да брзо се мине....
Па можеш да ме советуваш за ова, сакам да преспијам тукаЈас сум од Охрид, живеам во Скопје, па ако ти требаат информации за Охрид или Скопје, слободно прашај![]()
За првото место, појма немам за паркинг, бидејќи е ептен на езеро. Второто место не е лошо, ама и за таму не знам за паркинг, а и уличките се малку комплицирани во тој дел на ридот.Па можеш да ме советуваш за ова, сакам да преспијам тука
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1028538-Ohrid-vila-Mango-na-samoto-ezero-star-grad
пошто е блиску да одиш пеш низ центарот, не сакам баш нагоре по ридот. Парите не се проблем. Не знам за паркинг таму како е...
Го најдов и ова
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/2305635-Moderno-i-romanticno-smestuvanje
убав поглед, ама многу е по ридот.