Прашања до и од веганите.

• Креатор на темата Креатор на темата 4NHK0
  • Време на започнување Време на започнување
Па со оваа новава бактерија листерија ли како се викаше сите ќе станеме вегани кај и да е,така да подобро да не се закачам со веганивеЧД

Конзумацијата на говедско месо може не само да го подобри еколошкиот ефект,туку и да нахрани и повеќе гладни луѓе што храната им се дава за хранење на стоката.

Прашање до веганите:
Јас сум вегетеријанец и ете после добро размислување решив да се откажам и од млечниве производи сосема. Нели се вика дека таму пробиотици имало ова она. Истражував на интернет и не се баш секаде застапени пробиотициве, што јадете од пробиотици? Како да ги надокнадам? Или да не се замарам со нив... Confused сум, некои капсули да си земам или? o_O

Прашање до веганите : Што ве наведе на тоа да бидете вегани, причината ?

Прашање до веганите:
Јас сум вегетеријанец и ете после добро размислување решив да се откажам и од млечниве производи сосема. Нели се вика дека таму пробиотици имало ова она. Истражував на интернет и не се баш секаде застапени пробиотициве, што јадете од пробиотици? Како да ги надокнадам? Или да не се замарам со нив... Confused сум, некои капсули да си земам или? o_O
Комбуха, ферментирани производи од соја (не препорачувам) и пробиотички суплементи во форма на апчиња. Ако ми текне нешто плус, ќе допишам.

Комбуха, ферментирани производи од соја (не препорачувам) и пробиотички суплементи во форма на апчиња. Ако ми текне нешто плус, ќе допишам.
Фала ти :). Мајка ми порано сама правеше комбуха од габа што ја одгледуваше во тегла. Може ќе почнеме пак, или пак ќе земам суплементи :)

13256351_1737594529850249_7238467886625566586_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom