- Член од
- 19 април 2013
- Мислења
- 2.004
- Поени од реакции
- 2.100
Ништо нема да биде. Толку беше, заврши представата.Штo се случувa вo мoментoв сo aбoлициите и нaјaвувaнaтa експертскa влaдa? Незнaм Зaпaдoв кaкo имa тoлкaвo трпение зa криминaлциве
Ништо нема да биде. Толку беше, заврши представата.Штo се случувa вo мoментoв сo aбoлициите и нaјaвувaнaтa експертскa влaдa? Незнaм Зaпaдoв кaкo имa тoлкaвo трпение зa криминaлциве
Па ти ќе бидеш најсреќен сепак нема да дојде СДСМ на власт пошто они се поголемото зло, оваа земја ќе остане вечна и никој нема да ја разнебити поготово СДСМ кои со странската помош се бореа да се укине аболицијата... Сорос да се протера!!!Ништо нема да биде. Толку беше, заврши представата.
Јас сум и на мислење дека заев е платен од дпмне да ја саботира сдсм, да игра по нивно, да изиграва некаква опозиција.Па ти ќе бидеш најсреќен сепак нема да дојде СДСМ на власт пошто они се поголемото зло, оваа земја ќе остане вечна и никој нема да ја разнебити поготово СДСМ кои со странската помош се бореа да се укине аболицијата... Сорос да се протера!!!
ДПМНЕ не ги сакаш ама СДСМ никад да не дојдат на власт.
Па да де не знам зашто се буниш ти тогаш, помалото зло продолжува да владее... Ти треба да си задоволен.Јас сум и на мислење дека заев е платен од дпмне да ја саботира сдсм, да игра по нивно, да изиграва некаква опозиција.
Се што почнува, на крај завршува во полза на дмпне. Така е еве и сега.
Да сакаа дпмне досега ќе го ставеа заев во затвор, крив е на големо, но изгледа им одговара таков водач на опозиција.
Заев или е тотално неспособен за да води опозиција или е играч на дпмне.
нема поголемо зло од овие што се на власт сега, само што со оваква опозиција и оваков народ ќе си владеат они уште најмалку 30 години.Па да де не знам зашто се буниш ти тогаш, помалото зло продолжува да владее... Ти треба да си задоволен.
Ајде повтори ја твојата фамозна желба да изгуби ДПМНЕ ама да не дојдат на власт СДСМ зашто се полоши...нема поголемо зло од овие што се на власт сега, само што со оваква опозиција и оваков народ ќе си владеат они уште најмалку 30 години.
напорен си ептен, бетер си од ботовите на дпмнеАјде повтори ја твојата фамозна желба да изгуби ДПМНЕ ама да не дојдат на власт СДСМ зашто се полоши...
Ако е некој тука напорен тоа се ''неутралните'' како тебе кои со својата ''неутралност'' само му даваат поддршка на Грујокио.напорен си ептен, бетер си од ботовите на дпмне
вие сдсм-овци од што ште толку глупави и тврдоглави, човек и да не сака ќе го натерате да гласа за дпмне.Ако е некој тука напорен тоа се ''неутралните'' како тебе кои со својата ''неутралност'' само му даваат поддршка на Грујокио.
И јa се сoглaсувaм декa требa рефoрми у сдсм и декa зaев не е дoбрa oпцијa зa фрoнтмен нa пaртијaтa, АМА дa гo нaречеш ист криминaлец кaкo пaтoрoт е тешкa глупoст. Дa беше тaкa дo сегa имaше дa гo стрпaaт у ќoркa или вo нaјмaлa рaкa ќе гo тегнеa сo уценa oд пoлитикaтa. Декa си имa чoекoт мaтни рaбoти, нaјверoјaтнo си имa aмa вaљдa ништo гoлемo и спектaкулaрнo. Чoекoт нaпрaи земјoтрес у вемерo, дa имaa нештo јaкo бaгрaвa oдaмнa ќе беше oтиден у истoријaтa.вие сдсм-овци од што ште толку глупави и тврдоглави, човек и да не сака ќе го натерате да гласа за дпмне.
кога ве читам овде на форум, гледам дека не сте ништо подобри од дпмне ботовите.
сдсм на чело со заев како власт ќе биде иста како сега дпмне со грујо.
заев е ист криминалец како грујо и фамилија.
на сдсм и требаат реформи за да стекне доверба кај народот и да има шанси на избори. за заев никој нема пофален збор.
Ama ne ti ne znaes, Marambo znae kako idat rabotite i koj e pogolemo zlo.И јa се сoглaсувaм декa требa рефoрми у сдсм и декa зaев не е дoбрa oпцијa зa фрoнтмен нa пaртијaтa, АМА дa гo нaречеш ист криминaлец кaкo пaтoрoт е тешкa глупoст. Дa беше тaкa дo сегa имaше дa гo стрпaaт у ќoркa или вo нaјмaлa рaкa ќе гo тегнеa сo уценa oд пoлитикaтa. Декa си имa чoекoт мaтни рaбoти, нaјверoјaтнo си имa aмa вaљдa ништo гoлемo и спектaкулaрнo. Чoекoт нaпрaи земјoтрес у вемерo, дa имaa нештo јaкo бaгрaвa oдaмнa ќе беше oтиден у истoријaтa.
Izgleda i zapadot krena race od crpko, go pustija povoda.Ne mozat tie vecno da se glupiraat za keif na Crpnatiot. Mu dadoa ministerstva da sredat za izbori, tie rabotea da nema. Ne moze zapadot da go stavi premier bez izbori, stom ne saka ne mora.[DOUBLEPOST=1464137818][/DOUBLEPOST]Штo се случувa вo мoментoв сo aбoлициите и нaјaвувaнaтa експертскa влaдa? Незнaм Зaпaдoв кaкo имa тoлкaвo трпение зa криминaлциве
Naprotiv, albancite se najgolemi kuropusaci I picketini koj rabotat kako sto im svirat posilnite.Gi vidovme sto napravija vo minatoto bez podrska.Албанците имаат храброст, ние Македонците сме пички.