Море да му ебу фацу исдеформисану,подувану и гнасну антипатичну. Он нашја да збори лошо за девеести и емисие од девеести, за Опстанок,за Бушаву азбуку, за Македонски народни приказне,за Ѓорѓи Колозоф и Драан Вучиќ, па Драган за њега е манга невидена. Сељачиште искомплрексирано
Леле колко само не ми е интересан ич, ни смешан, дури одбиван ми е и плаче за едн убаф кумуњарски вруќ шамар.
Споредуе деца од девеести и ск. Деца ск су ултра лоши и приглупи, куртони невидени, родители су криви, а нас родители бш не васпитасфа како што треба. Колко само му е глупо видео и нема никакфу смислу. Имаја трауме од детсфо, познава му се по смислу за хумор и по фацу смрдљиву сс најгнасни мрсни образи како сало на некоју стару дебелу жену. Да умре да му ебу сестру колко ме потресе сс видео, кој кур ја па ке му га глеам, да виду што е работа
И ви што мислите дека овој е смешно и интересно, треа нешто да превземете, малце да се преиспитате што е хумор и стенд ап. Овој е ептен дебилна смисла за хумор.
Научници су докажаке дека људи што имаф добру смислу за хумор су поинтелигентни од онија што уоптште гу немаф. Такој да Маријан сс овој докажуе дека е нискоинтелигентан. Дебил!
Солзи и смеа, Маријан и Лет 3 су ми доказ дека битолчани имаф мноо тапа смислу за хумор !!!