Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
го однесов за поправка на дугмето кај три сервисери незнам зошто одбиваат да ми го направат велат не се исплатело...сега пак откога го зедов вчера гледам не реагира воопшто на адаптерот,порано трепкаше црвеното сијаличе но сега ништо тотално мртов......АМАН ПОМАГАЈТЕ КАЖЕТЕМИ СЕРВИС ЗА ХТЦ,,ми останаја битни податоци во него.........
Прати ми го друже за скопје, ако сакаш контактирај ме на ПП
ќе ти кажам детално што е како е со телефонот

Користам Samsung Galaxy Alpha, надворешно е 95% сочуван, со футрола со се.. :) Колку би можел да го продадам ?

После промена на екран на алкател 2с идол, почна од време на време да се рестартира. А предходно иако беше скршен си беше приклучен и не се рестартираше. Дали е тоа механички или софтверски проблем?

После промена на екран на алкател 2с идол, почна од време на време да се рестартира. А предходно иако беше скршен си беше приклучен и не се рестартираше. Дали е тоа механички или софтверски проблем?
Тачот прави проблем

Дали некој од вас има искуство со новиот Самсунг А3 2016 ? Прееска го видов, се заљубив. Мало, лесно, компактно телефонче. Е сеа, има само 1.5гб рам, и тоа ме кочи...
huh.gif

Последно уредено:
Ми треба мислење за два телефони а тие се:iphone 5s i Samsung a3.Чекам ваши мислења. : D
се мислиш помеѓу iphone и samsung? :eek::eek:
абе нема што да се мислиш оди земи го ајфонот додека некој друг не го купил.

Ми треба мислење за два телефони а тие се:iphone 5s i Samsung a3.Чекам ваши мислења. : D
Да не си заинтересиран за iPhone 5C White NEVERLOCK со гаранција ?
ќе ти го дадам на убава цена

препорака за некој од од овие телефони, кој е најдобра опција?

Samsung Galaxy Trend 2 Lite
Nokia Lumia 530
Sony Xperia R
Huawei Y625

Кој е хпериа Р првпат слушам,иначе засега Хуавеј У625

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Reset на телефонот манав заради заборан пасворд од акаунто поврзан со телефонот, и сега се логирав со нов,арно ама не ми го отвора маркето сега, ми излегва : process com.android.vending
Изгледа се има избришано нешто шо не треба, ЧАРЕ?

Reset на телефонот манав заради заборан пасворд од акаунто поврзан со телефонот, и сега се логирав со нов,арно ама не ми го отвора маркето сега, ми излегва : process com.android.vending
Изгледа се има избришано нешто шо не треба, ЧАРЕ?
Apkmirror, posle playstore apk dowload, instaliras, ako dava nekon drug error kje trazeme drugo resenie.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom