- Член од
- 19 април 2013
- Мислења
- 2.004
- Поени од реакции
- 2.100
Зајко од градоначалник не бил ништо повеќе од старите само Шеќеринска извршувала некоја повисока функција се друго ќе бидат нови луѓе. Прости ми ама не ги ни знам од СДСМ ете толку ме интересирало политика може Спасовски и Ременски било нешто кур ме боли ме разбираш? Сакам ДПМНЕ да се тргнат и во затвор да завршат тие што треба.
Па ако СДСМ проба да го прави истото бетер ќе завршат. Ај сеа ти продолжи како ни едните ни другите па трета опција а имаш мал милион партии гласај за нив.... Ама нели за тебе не постои трета опција покрај толку партии.
истото го пишав и јас. А ти не се прави независен, зато што се гледа дека сте повеќето на форумот од сдсм, очајни за власт. Сакате по секој цена сдсм да дојде на власт и ништо друго не ве интересира.значи дпмне треба да продолжи да владее? легитимно е избрана на избори и си имаат право да да ја управуваат и присвојуваат државата?
најголем проблем е што нема опозиција за која би гласал народот. а и кој и да дојде на власт ќе го прави истото што сите досега го правеа.
затоа некој од сегашнава банда мора да оди во затвор, за колку толку да им влее страв на следните што ќе дојдат на власт.
ако народот еднаш не пресече и не рече доста е, уште ќе го јаваат кој како стигне.
Утре сдсм да дојде на власт исто како дпмне ќе краде и ништо нема да направи за народот и државата.
затоа треба големи промени за да се сопри криминалот во државава.