Секс школо

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Amateri.[DOUBLEPOST=1448335024][/DOUBLEPOST]Eh ebachista obichno mozhat da imaat po7-8 orgazmi u den a mnogu Im e 25 min klecanje, cccc :pos:
да лежиш само со раширени ноџиња и да те клеца некој 7-8 партии ок ти е, ама ај да те видам 7-8 партии скокај на к*р да видам дали нема да се умориш..

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.284
да лежиш само со раширени ноџиња и да те клеца некој 7-8 партии ок ти е, ама ај да те видам 7-8 партии скокај на к*р да видам дали нема да се умориш..
7-8 pati i 25 min isto li e?
Toa so rashirenite nodzija mozhe taka ti se pogodila srekjata jbga.

S

Samurai_Sk

Гостин
До жените/девојките едно прашање што највише не пали кај карактерот на еден маж/дечко? Мислам кои се највише turn off ситуации?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Член од
31 октомври 2014
Мислења
41
Поени од реакции
10
dali ima nekakov ne sakan efekt ako mu svrsam vo usta ,,,, da go goltne???

Член од
18 јануари 2012
Мислења
381
Поени од реакции
653
Има огромен потенцијал да се задави.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
514
Поени од реакции
218
Здраво дечки имам проблем со прерана ејакулација во последно време. Порано не ми се случувало вакво нешто, но во последните 4-5 одности што сум ги имал прерано свршувам и малку ме загрижува. Дали некој знае што е проблемот ?
благодарам однапред

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.347
Поени од реакции
1.217
Здраво дечки имам проблем со прерана ејакулација во последно време. Порано не ми се случувало вакво нешто, но во последните 4-5 одности што сум ги имал прерано свршувам и малку ме загрижува. Дали некој знае што е проблемот ?
благодарам однапред
Мисли на мртовци,венци,железо,арматурни мрежи,и ќе ти се одвлече вниманието,и ќе бушиш подолго.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
312
Поени од реакции
477
благодарам однапред
Колку прерана брат ми? Можно е да си напнат, несигурен или нешто да не ти е ок. Ќе се среди, само олабави се.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
514
Поени од реакции
218
Колку прерана брат ми? Можно е да си напнат, несигурен или нешто да не ти е ок. Ќе се среди, само олабави се.
Па од 5 до 10 мин најмногу, ако има и предигра може и помалку. Ми се случувало нова врска првите два пати да е така после се враќа во нормала, сега веќе ме заплашува. Исто беше и синоќа 5-6 мин и свршувам. Немам проблем со ерекција али оваа малку ме заплашува да не е некој здравствен проблем

Kajgana Shop

На врв Bottom