ЕП 2016 - Анализа на репрезентации (ПРИЈАВУВАЊЕ)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
До кога треба да се објават официјалните состави?

До кога треба да се објават официјалните состави?

До почетокот на јуни, 2-3 - 4ти јуни. Пример некои го објавуваат овие денови целосниот состав од 23 играчи уште сега, а некој како Јоги Лев на 17-ти ќе повика повеќе од 23 играчи и после двата подготвителни натпревари ќе ги прати на одмор неколку души. Еве Франција сега ги објави 23-те играчи што значи членот што ги одбрал не мора уште деновиве да направи (објави) анализа туку може да сочека барем да се одиграат некој подготвителни натпревари па крајот на месецот или почетокот на јуни најкасно до 4-ти јуни да бидат објавени сите анализи оти може и да се пвореди уште некој играч до крајот на месецот, а и да се добие слика за можни фомрации. :D Така е најдобро мислам.

До почетокот на јуни, 2-3 - 4ти јуни. Пример некои го објавуваат овие денови целосниот состав од 23 играчи уште сега, а некој како Јоги Лев на 17-ти ќе повика повеќе од 23 играчи и после двата подготвителни натпревари ќе ги прати на одмор неколку души. Еве Франција сега ги објави 23-те играчи што значи членот што ги одбрал не мора уште деновиве да направи (објави) анализа туку може да сочека барем да се одиграат некој подготвителни натпревари па крајот на месецот или почетокот на јуни најкасно до 4-ти јуни да бидат објавени сите анализи оти може и да се пвореди уште некој играч до крајот на месецот, а и да се добие слика за можни фомрации. :D Така е најдобро мислам.
Ја мислам најубаво ќе е коа ќе искочат официјалните состави тогаш да ги пишуваме анализиве и можни состави, за 2-3 дена ќе ги средиме, до почетокот на првенството евентуално.

Ја мислам најубаво ќе е коа ќе искочат официјалните состави тогаш да ги пишуваме анализиве и можни состави, за 2-3 дена ќе ги средиме, до почетокот на првенството евентуално.
pejalike.jpg

Последно уредено:
Кој е за Франција го има составот веќе

1. ManUtdChampions - Англија
2. STEALTH - Германија
3. Џонтра Волта - Шведска
4. DaniBMW - Исланд
5. Castiel - Полска
6. Uli Hoeneß - Австрија
7. HristijanWR10 - Белгија
8. BilboBaggins - Велс
9. KembaW- Франција
10. NomoregameS - Хрватска
11. Invader - Русија
12. RomanistaRIM - Романија
13. ob1 - Шпанија
14. joe.b - Португалија
15. К!KI - Холандија ако може :D, ако не Ирска.
16. ElNinho - Словачка
17. RickyLFC9 - Северна Ирска
18. g11ggs - Албанија.
19. Klipce - Italija
20. Ska Maniac - Ukraina

Останаа уште Турција, Швајцарија, Чешка и Унгарија.

Давај ваму Швицарска

Каснам јас а? Ми ја собравте Италија... :(

1. ManUtdChampions - Англија
2. STEALTH - Германија
3. Џонтра Волта - Шведска
4. DaniBMW - Исланд
5. Castiel - Полска
6. Uli Hoeneß - Австрија
7. HristijanWR10 - Белгија
8. BilboBaggins - Велс
9. KembaW- Франција
10. NomoregameS - Хрватска
11. Invader - Русија
12. RomanistaRIM - Романија
13. ob1 - Шпанија
14. joe.b - Португалија
15. К!KI - Холандија ако може :D, ако не Ирска.
16. ElNinho - Словачка
17. RickyLFC9 - Северна Ирска
18. g11ggs - Албанија.
19. Klipce - Italija
20. Ska Maniac - Ukraina
21.TheTrooper-Швајцарија
22.aleksandar09 - Турција

Остануваат уште Чешка и Унгарија за анализа? Мислам дека @Castiel изрази желба за Унгарија доколку никој не ја одбере.

Инаку да се договориме и за темите за групите. До среда ќе излезат прелиминарните списоци од соте репрезентации па да се договориме кој член за која група сака да отвори тема.

euro groups.jpg

Пријавувајте се кој член сака да пишува за некоја група.

Јас за Група Ф (Австрија, Португалија, Исланд и Унгарија) ќе пишувам.

Мене најголем мерак ми прави група Д, ама ќе видам во вторник може да средам за таа што ќе се знаат списоцие на сите репрезентации. :) Ако нема таква, здравје...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom