Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Само едно ќе ви кажам,СЕКОЈА ЧЕСТ доколку влезете денес у сала и браво за ваквата организација која било друга навивачка група во моментов само ќе јадеа гомна на фб за забраната али вие и покрај тоа се организиравте за одење со коли и во моментов ви нема рамен тоа е факт.Со среќа вечер и ебете ги дпмневците!!:)

Само едно ќе ви кажам,СЕКОЈА ЧЕСТ доколку влезете денес у сала и браво за ваквата организација која било друга навивачка група во моментов само ќе јадеа гомна на фб за забраната али вие и покрај тоа се организиравте за одење со коли и во моментов ви нема рамен тоа е факт.Со среќа вечер и ебете ги дпмневците!!:)
Пред све иду тамо како слободан граѓанин а тој што ќе урлам тој е друго хахахах можев да ни се фатив сс њини забране трпљј не вади само судие да не гу ебев работу

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ми појдесмо порано да земемо карте , шалови су спремни надам се нема да правив проблеми

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Охо идете зимајте још сга кумановци правив гужву пред салу за карте :D

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Ја ги игра дека нема да изгубимо повише од 8,5 за 1000че па што биде нека биде :)

Много ми е криво што неможу да иду да гледам, да ти ебу глупе матуре :( Али надам се дека за треќу кд ќе направимо брејк тамо ќе сам :D

Поздравете га Уроша на најбољи начин ;)

Нема да има пренос,ке пренесувале седница,ако завршела порано ке се вклучеле директно ако не снимка ке има од натпреварот... :)
Нe ми е јасно како може финале на плеј оф на кошаркарска лига да не иде на МРТ1..

Македонија и се е можно,а можеме на МРТ1 феферонче да си го гледаме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom