Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
здраво
Ми треба половна бомбина со четири кабелчиња за ауди а4 1995г бензин. каде можам да го најдам делот во скопје штип или околина на штип.. дајте ми броеви од палцеви каде растурат делови

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
здраво
Ми треба половна бомбина со четири кабелчиња за ауди а4 1995г бензин. каде можам да го најдам делот во скопје штип или околина на штип.. дајте ми броеви од палцеви каде растурат делови

Sent from my iPhone using Tapatalk
Види погоре на оваа страна и една страна поназад, баш пишував за ова.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Aj edno prasanje za tebe. Daj broj od toj sto rastura Audi u Butel. Posto jas imam Audi A4 2004 i mi trebaat farovi pa da vidam i uste nesto drugo sitno sto ima da dokrpam ;)
Исто и за мене стави координати на мапа или бројче пошо и јас имам Ауди А4 тди 1.9 2002/3 год.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Се тура повеќе сода, се вози некоја ден и се испушта водата. За воздух испуштање има некое шрафче, само треба да го пронајдиш, иначе колата секогаш ќе ти загрева бидејќи во најгорниот дел од моторот ќе има воздух а не вода.
Кај мене на Цитроенот има две места, едниот е имбус шраф на врвот на главата, а другиот е на цревото за вода што влегува во ладњакот за парното

друже фала на помош денеска си го најдов проблемот и не баш сум среќен... искочи како што претпоставував - дихрунг на глава (ме плаши и дека може главата е прсната некаде...)

денес баш цревото го залепив со залотејп колку да не пушта вода од таму дополнив вода у цел систем и ја запалив додека не почне да загрева да видам што се случува...

сапрајз! како загрева повеќе колата така меурите се се поголеми и по интензивни... да е дихтунг на глава ке пушта меури константно ама ова ме асоцира на прсната глава пошто како се шири металот така меурите се и поголеми.... ај сеа кажувајте глава за нисан сани бензинев кај да најдам ....

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.318
Поени од реакции
15.489
Немора да значи дека е прсната главата. све зависи колку и како е оштетен дихтунгот. Јас повеќе би се сомневал дека главата е искривена, па ќе мора да ја рамниш.

Некои тука спомнуваа некој мајстор кај Момин поток кој и рамни глави и ги испитува дали се напрснати. Прво провери па после купувај нова

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Дали некој ги користи ВЕРНА картиците на макпетрол? Нафта полнам од таму бидејќи гледав на форумот како многу од вас ја пофалија како подобра него од лукоил...

И која е разликата меѓу верна start и верна classic?

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96

Ми треба овој дел за ауди а4 1995 бензинец дајте ми број каде да го барам на старо

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.318
Поени од реакции
15.489
Имаш страна наназад број, јас денес се слушнав со човекот, Неџми се вика и има доста делови за Ауди

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
барав нема некој друг плац
Побарај по огласиве на реклама5 и пазар3. Сум те претркал значи, јас во саботата го зедов истиот дел од штотуку растурено Ауди :)

Инакy ако ти значи нешто, прашував на едно место има нови на лагер, 10 500 коштаат, скапички се малку.

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
Побарај по огласиве на реклама5 и пазар3. Сум те претркал значи, јас во саботата го зедов истиот дел од штотуку растурено Ауди :)

Инакy ако ти значи нешто, прашував на едно место има нови на лагер, 10 500 коштаат, скапички се малку.
ѕвонето на 100 броја нема... затоа пишав овде

Kajgana Shop

На врв Bottom