Евровизија 2016 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
на ЕВРОВИЗИЈА ќе победи Австралија ? ХАХАХХААХ Ај барем в година ако пуштаме на Евровизија за смештај нема да плаќаат нашите :lolzz: Срање манифестација

Ова со жириво е најбезвезе и најполитизирано срање досега на Евровизија. Штета за добрите песни што поради тоа не можат да победат.

Ајде да им се угоди на Озиве бидна цела работа.Первидна е веќе :cautious::cautious::cautious:
Искрено не заслужува прво место.(n)(n)

Инаку шо е ова со Шпанија?!Очајно бодови добиваат:confused::confused:

Грциве убацувам сто иљади евра на ливче,гласаа апсолутно поради политика за Русија,

Србиве нешто слабо годинава... А сега гледам на гласањево нема 12 поени од Украина за Русија, ниеден поен немаше. Ни Словенија за Хрватска, мислам дека и од Србија за Хрватска немаше.

Еве Австралија победува.

Шпанкава шубо се крцкаше со ноџината ама политика је ку*ва :D

Како ќе легнеше Канго со Аманет на Евровизија во Австралија како кец на десетка..али кој да претпостави... :toe::несвест:

А бе сериозно полска од жири 7 а од публика 214... немој не јеби

Муабетот е ти за русите или за украинците си :)

Се докажа украинското сценарио :vozbud::pos:Шала на страна. На крај на памет немаше да ми падне дека тие ќе победат..Тематика втора светска војна, плус со примеси на она што се случуваше во Украина последниве неколку години, и останува на крај помеѓу нив и Русија да се решава..И некој ќе каже нема политика..Ма немој да ме јебеш бре

А бе сериозно полска од жири 7 а од публика 214... немој не јеби
Најголемо срање од гласањево.Типот е тапа,последно место и оп еве ти го во врвот.Нека се убијат буквално.Но
ми се допаѓа новиот систем,им сјеба целосно соседско гласање на државите,единствено минорно и недозволиво е Пољаков и Шпанија и Италија да не се високо место.Кретени:unsure::unsure::giggle: Леле сериозен станав да објаснувам ЕуШитија :pos::pos:

Превише очигледни политички одлуки го усраа крајот на и така усраната визија...
Отвараш вести и случувања у светот,читаш кој со кого се замерил,закрвил,кој на кого му забодел нож и оп, истата слика ја глеаш овде. ептен предвидливи поентирања бодувања, изненадија само Скандинавските земји со нивното меѓусебно дванаестирање што у случајов го немаше вечерва.
Анкл Сем и ЦИА добро си ја завршиле работата на крај. Реално Русија имаше подобра песна и требаше да победи.

Превише очигледни политички одлуки го усраа крајот на и така усраната визија...
Отвараш вести и случувања у светот,читаш кој со кого се замерил,закрвил,кој на кого му забодел нож и оп, истата слика ја глеаш овде. ептен предвидливи поентирања бодувања, изненадија само Скандинавските земји со нивното меѓусебно дванаестирање што у случајов го немаше вечерва.
Анкл Сем и ЦИА добро си ја завршиле работата на крај. Реално Русија имаше подобра песна и требаше да победи.

Русија не беше подобра ама Украинкава беше театарска претстава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom