Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Па за да имаш храброст за тоа да го правиш (боење и кршење)... сигурно си или нетокму или заштитен. Па обични графити на ѕидови не се дозволени, не па ова. Ах како би ги довел во ред...
Што не отиде рушењето на крстот у Бутел да го доведеш у ред? А, јуначе? Ти ќе да си нетокму, така личи.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Што не отиде рушењето на крстот у Бутел да го доведеш у ред? А, јуначе? Ти ќе да си нетокму, така личи.
Мисли малку кога пишуваш. Јас не сум овластен да средувам. Тоа треба да го прават органите на редот. Мисли малку, не треси глупости.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.162
Поени од реакции
6.033
Па за да имаш храброст за тоа да го правиш (боење и кршење)... сигурно си или нетокму или заштитен. Па обични графити на ѕидови не се дозволени, не па ова. Ах како би ги довел во ред...
Да, забрането е шкртање по ѕидови, затоа на секоја втора зграда во Центар пишува "Стојанче + УЧК <3". Е сега, тие вашите што го пишувале тоа се заштитени или нетокму? Или и двете? Како би довел во ред идиоти што пишуваат таква навреда за човек што се борел и за малце ќе загинел за Македонија?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
ти би можел да идеш само некоја жена да удриш и да избегаш, за друго не верувам
Јас ни жена не удирам. Мислев, да сум одговорен за редот во РМ (полиција). Не се палете, не мислам јас никого да тепам. Не ми е мене тоа работа. Јас ги повикувам органите на редот и мирот да ги апсат вандалите.[DOUBLEPOST=1462966552][/DOUBLEPOST]
Да, забрането е шкртање по ѕидови, затоа на секоја втора зграда во Центар пишува "Стојанче + УЧК <3". Е сега, тие вашите што го пишувале тоа се заштитени или нетокму? Или и двете? Како би довел во ред идиоти што пишуваат таква навреда за човек што се борел и за малце ќе загинел за Македонија?
А бе кои ваши наши... Овие „молериве“ пред очите на сите си прскаат и никој ништо не им прави. Па полицијата пред нос им е треба да ги растера со пендреците...
Што има врска со Стојанче... Па јас никаков графит не сакам да има... Простотилак е чкртање по ѕидови. Секакви „графити“.
А навреда за никого не смее да има, не е Стојанче над останатите „смртници“.

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.403
Поени од реакции
16.602
се бунат жолтиот печат ( на соросоидите) дека ГДОМ протестирал пред домот на ороводачот на шарените во Битола... арно ама не им текнува дека пред неколку недели шарените ја блокираа зградата каде живее Талевски, а тој мислам не ни беше таму, малтретираа други луѓе...

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.873
Поени од реакции
36.918
Еве ги странските клерофашисти на дело!

CiKws68WkAAq0EW.jpg
Одма груевистите да се соберат и да ги искршат креветите во болницата, училишните маси и столчиња како и тоалетите. Зрачат со странски империјализам против нашата нација!

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ти ќе го браниш Душан... Србин со ВМРО у душа, јадна душа изгубена и збунета :(

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Платичка на први си стига, се возам до работа со нов автобус по нови булевари, кредитче со упола камата од времето на хошталерите, субвенции за стан. Грев би било да ги пљукам.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.266
Поени од реакции
84.364
Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Од Карпош од основните училишта ги тераа вработените да идат да чистат на плоштад, по истиот механизам по кој "беа должни" да присуствуваат на ГДОМ-собирите.
Ќе има сендвичи ?[DOUBLEPOST=1462970490][/DOUBLEPOST]
се бунат жолтиот печат ( на соросоидите) дека ГДОМ протестирал пред домот на ороводачот на шарените во Битола... арно ама не им текнува дека пред неколку недели шарените ја блокираа зградата каде живее Талевски, а тој мислам не ни беше таму, малтретираа други луѓе...
Тој ороводач не е градоначалник на Битола и не ги има оштетено граѓаните, нормално дека ќе се протестира кај криминалецот затоа што тој е должен да даде одговор за 360к евра украдени евра со превозот и ред други работи.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Платичка на први си стига, се возам до работа со нов автобус по нови булевари, кредитче со упола камата од времето на хошталерите, субвенции за стан. Грев би било да ги пљукам.
Милина

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Ќе има сендвичи ?[DOUBLEPOST=1462970490][/DOUBLEPOST]
Тој ороводач не е градоначалник на Битола и не ги има оштетено граѓаните, нормално дека ќе се протестира кај криминалецот затоа што тој е должен да даде одговор за 360к евра украдени евра со превозот и ред други работи.
Според шпекулации не може да се живее. Секој секого може да наклевети. Можеби дотичниов е виновен, ама некој тоа треба да го озакони и докаже.

D

Darko_ufo

Гостин
Според шпекулации не може да се живее. Секој секого може да наклевети. Можеби дотичниов е виновен, ама некој тоа треба да го озакони и докаже.
Се гледа дека врска немаш од живот иако си човек во години, како ќе се води постапка кога е АБОЛИЦИРАН, зашто не се повлече АБОЛИЦИЈАТА кога сите сакаат? Или на Сител имаат кажано дека нема правна основа?

Член од
13 февруари 2016
Мислења
10
Поени од реакции
9
pa neli ivanov veke go ozakoni i dokaza deka covekot ne e kriv neznam zosto se bunat i protestiraat protiv nego

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom