- Член од
- 12 декември 2014
- Мислења
- 99
- Поени од реакции
- 43
So sreka!! Bravo...Конечно и кај мене се смени статусот од дополнителна на финален преглед дај боже скоро да биде иначе сам број 963*/2013 со втор братучед
So sreka!! Bravo...Конечно и кај мене се смени статусот од дополнителна на финален преглед дај боже скоро да биде иначе сам број 963*/2013 со втор братучед
7,8 месециZdravo kolku vreme bese na dopolnitelna proverka od koga odnese dopolnitelni dokumeti.
Во дадениот рок однесе дополнителни или после тоа... Позз7,8 месеци
епа еве сега пак контрадикторност...еден вика дека БКК Битола издава потврди кои се признаваат, и тоа само нивните се признаваат пошто Петар Колев е од ВМРО, а они се во власта, а од друга страна од БКК Битола кажуваат дека помагаат 5%. Значи само празни муабетиDenes bev vo konzulatot BT sluzbeniko kratko i jasno mi rece BKK deklaracija ne pomaga kako dopolnitelen dokument za vo MP...a od BKK BT mi rekoja 5-10 posto sansi deka imam soda pram da probam sepak ???
broj?ajde konecno se smeni status od finalen za potpis so sreka na site inaku sum od 2013 god
airlija idi na kaj nas76*/2013
so kakvi dokumenti bese ?znaci tri meseci i 7 dena cekav za promena od finalen za potpis[DOUBLEPOST=1462824494][/DOUBLEPOST]znaci tri meseci i 7 dena cekav za promena od finalen za potpis
so sreka da ti e!so krstenica na prva bratuceda na tatko mi