- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 7.500
најдена е климата веќе, од оваа на гримак подобра понуда здравјеDobro ti vika GT1, i cisto @yamaha10 pak da ne zgresis u izborot poso klimive se ista cena.
Kompresorot kaj RAC-35WPB e ASD084SFNA7JK1,
Kompresorot kaj RAC-35WPA e ASD102SF-A7JK.
A toa znaci deka WPA ima pogolema kubikaza od WPB, 10,2 nasproti 8,4cc3.
GRS 101 EI/JCDA-N2 => GWH09KF-K3DNA6G ili potocno GWH09KF-K3DNA6G(LCLH)@Strelec @Gree info i site koj znaat koja e razlikata pomegju modelot sto se nudi tuka
GWH09KF-K3DNA6J za 325€
i onaa na skroutz u grcija sto ja gledam
Gree GRS 101 EI / JCDA-N2 za 419€
http://www.airconenergy.gr/gr/el/products/grs-101-ei-jcda-n2-seira-change-se-6-atokes-doseis
Od ova sto nabrzinka pregledav ko da se raboti za istiot model osven sto neznam dali toj kaj nas ima
*Automatic cleaning Plasmaster
*Cold air purification technology Plasma
*Auto Clean
Ne mi e jasno, kako toa utvrdi deka ima vibracii a ne se slusa ?Од пред кратко време сопственик на Gree Cozy (прво искуство со клима). При монтажа климата не е вакумирана - монтерот кажа дека нема потреба.
Кога работи надворешната единица не се слуша но има вибрации. Колку вибрации се во границата на нормала?
Taka za cena na on-off klima dobivas inverter nema da zgresis GREE ti e super BREND.најдена е климата веќе, од оваа на гримак подобра понуда здравје
ќе им пишам уште сега да ме имаат во план после 15-ти
да да знам, затоа и чекав јас толку време да излезе некоја понуда која не се одбиваTaka za cena na on-off klima dobivas inverter nema da zgresis GREE ti e super BREND.
кај имам кажано дека се најдобриИ јамаха се согласи дека гри се најдобри и ај се сите колективно свршавајте .
Sent from my KIW-L24 using Tapatalk
така е како што велишDruze brendot GREE ti e isto so ova samo treba da si go odberis modelot
И со коњот и со магарето важно е да се стигни до целта, машинцето е прва лигакај имам кажано дека се најдобри
реков дека понудата е најдобра[DOUBLEPOST=1462738594][/DOUBLEPOST]
така е како што велиш
ти си го одбра најјакиот коњ, а јас одбрав магаре старо