- Член од
- 13 мај 2013
- Мислења
- 201
- Поени од реакции
- 32
Здраво гледам постот е постар случајно да не одлучивте што блендер да земете..? https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=30_125_33&product_id=215935 јас сакам да го земам тој пошто има повеќе опции од нутрибулет и е 900w a nutribulet е 600w барам некој дали го има да ми каже искуство. поздрав[DOUBLEPOST=1462628026][/DOUBLEPOST]Пардон за оф топик ама не најдов друга посоодветна тема
Деновиве разгледувам да си купам блендер и се мислам помеѓу Nutribullet и некој блендер од Teхно Маркет или Нептун. Е сега не ми е јасно, дали Nutribullet има нешто плус од другиве блендери како на пример овој од Philips или овој од Electrolux?
Гледам по спецификациите иста моќност има моторот, функциите колку што можам да видам се слични, а лично во другиве производители имам повеќе доверба отколку во Топ Шоп производи, но сепак гледам доста луѓе се задоволни со Nutribullet-от. Вреди ли да се земе или ги нуди истите функции како другите блендери што се продаваат во тој ранг на цена?
Здраво гледам постот е постар случајно да не одлучивте што блендер да земете..? https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=30_125_33&product_id=215935 јас сакам да го земам тој пошто има повеќе опции од нутрибулет и е 900w a nutribulet е 600w барам некој дали го има да ми каже искуство. поздравПардон за оф топик ама не најдов друга посоодветна тема
Деновиве разгледувам да си купам блендер и се мислам помеѓу Nutribullet и некој блендер од Teхно Маркет или Нептун. Е сега не ми е јасно, дали Nutribullet има нешто плус од другиве блендери како на пример овој од Philips или овој од Electrolux?
Гледам по спецификациите иста моќност има моторот, функциите колку што можам да видам се слични, а лично во другиве производители имам повеќе доверба отколку во Топ Шоп производи, но сепак гледам доста луѓе се задоволни со Nutribullet-от. Вреди ли да се земе или ги нуди истите функции како другите блендери што се продаваат во тој ранг на цена?