Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
@Phoenixx

Што е лошо, а што добро третирање женски?
Извини ама мене некој што ми се пичи со возење бесни коли ми е сељак и бед бој, ама не бед во смисла на кул. Тоа што повеќето жени се палат на вакви и изговорот им е дека се кул...еве не знам.
Гуд бил некој мирен и повлечен, да не мислиш на латентен психопат?
Самата поделба е глупа и не може да кажеш дека одредено толкување е грешно, станува збор за субјективизирање, бидејќи даденава поделба не ќе може да се одреди апсолутно.
Поактивни и похрабри? Кој апсурд. Што е храброст? Ако овие добриве се храбри по твојата последна класификација, значи дека автоматски се лоши. Или мирниве не може да бидат храбри? Многу неконзистентно.

За тоа што ме имаш цитирано муабетот е малку во друг контекст, плус е директно насочен.

@Phoenixx

Што е лошо, а што добро третирање женски?
Извини ама мене некој што ми се пичи со возење бесни коли ми е сељак и бед бој, ама не бед во смисла на кул. Тоа што повеќето жени се палат на вакви и изговорот им е дека се кул...еве не знам.
Гуд бил некој мирен и повлечен, да не мислиш на латентен психопат?
Самата поделба е глупа и не може да кажеш дека одредено толкување е грешно, станува збор за субјективизирање, бидејќи даденава поделба не ќе може да се одреди апсолутно.
Поактивни и похрабри? Кој апсурд. Што е храброст? Ако овие добриве се храбри по твојата последна класификација, значи дека автоматски се лоши. Или мирниве не може да бидат храбри? Многу неконзистентно.

За тоа што ме имаш цитирано муабетот е малку во друг контекст, плус е директно насочен.
Субјективно е дали тебе ти се свиѓаат или не можеби преферираш помирни момци и затоа имаш доза на одбивност кон другите, само нема допирна точка со тоа дали good guy има високо IQ или тоa дали е грижлив или не, bad у позитивна смисла е, се мисли на поавантуристички тип и по некоја логика нели таквиот тип е похрабар за разлика од некој мирен и повлечен.
И не е поделбата глупа туку е факт и двата типа на машки постојат како такви.

Whaat? xD
Што е авантуристично во возење бесни коли, смртта?

Субјективно е дали тебе ти се свиѓаат или не можеби преферираш помирни момци и затоа имаш доза на одбивност кон другите, само нема допирна точка со тоа дали good guy има високо IQ или тоa дали е грижлив или не, bad у позитивна смисла е, се мисли на поавантуристички тип и по некоја логика нели таквиот тип е похрабар за разлика од некој мирен и повлечен.
И не е поделбата глупа туку е факт и двата типа на машки постојат како такви.

Не ти треба храброст за авантура у 21ви век. Ти требаат пари.
Додуша денес гомило од луѓето идење на апсолвентска го сметаат за луда бесна авантура така да...

Whaat? xD
Што е авантуристично во возење бесни коли, смртта?
Ако некој се бави со екстремни спортови истиот аргумент ќе го искористиш.[DOUBLEPOST=1462187900][/DOUBLEPOST]
Не ти треба храброст за авантура у 21ви век. Ти требаат пари.
Додуша денес гомило од луѓето идење на апсолвентска го сметаат за луда бесна авантура така да...
Субјективно е тоа што ти го сметаш за авантура а друго е тоа што е општо прифетено и се смета за авантура.

:pos::pos::pos: Тој што се бави со екстремни спортови може само на себе да си наштети по цена на адреналин и пасија и не убива деца на улица со пичење коли. Не е кул да возиш бесни коли и мотори и да ги ставаш другите во општа опасност, смрт. Ама ич не е фраерски.

Бегам од таква што го идеализира бившиот, иако попила фина клоца или го фатила со друга на лице место. Unstable sh*t.

Не се разбираме изглеа, ме мрзи некако да објаснуем :D

Субјективно е тоа што ти го сметаш за авантура а друго е тоа што е општо прифетено и се смета за авантура.

Објективно е дека авантура = бујаз, суета. Ко идење у Америка преку work and travel.

Не се разбираме пошо ти сакаш бeд кул бојс со брзи бесни коли и мотори, а мене тие не ми кул ниту пак се некаков знак на „похрабари“. Имаме различна слика за што е бед, а што гуд. Никад нема да се разбереме ;)

Не се разбираме пошо ти сакаш бeд кул бојс со брзи бесни коли и мотори, а мене тие не ми кул ниту пак се некаков знак на „похрабари“. Имаме различна слика за што е бед, а што гуд. Никад нема да се разбереме ;)
Ne, ne se razbirate posto ili si glup/a ili glumis ludilo deka ne razbiras so saka da kaze.

on:
Begam od napadni.
Neznam tocno da go definiram ama toa se onie tipovi havajki sto nosat.
Samouvereni, mislis he runs the world. Ke si zacrtaat deka mora nesto da napravat i go pravat so sila, so trud vlozen, sekogas nastapuvaat so zadna namera i sekoj muabet im ima cel.
Ti kupuvaat ruzi, te nosat do doma, te castat vo grad, e tebe toa ne ti se svigja.
A ne mi se svigja posto primetuvam deka e glumatanje, ne mu doagja prirodno toa, nego nekako so sila go prai.
I primetuva deka ne mi se svigja, ama zapnuva. Napadno.
Ovie mazi vo sve se primetuvaat.
Od obleka, do pozadinata na mobilniot, do toa deka glasaat za vmro.

Od prosti mivki, kalashturi i mushkodanki.

Ne, ne se razbirate posto ili si glup/a ili glumis ludilo deka ne razbiras so saka da kaze.
.

Глуп сум.

Sakam da imam nekoj silen, aroganten,nasilen, ljubomoren, agresiven koj ke saka sekogas da e po negovo.“ - izvadok od dnevniceto.
E ovie se fraeri, hrabri. A fraerite bea bad boys?

Последно уредено:
Муабетот од неколку поста погоре...
Погрешно дефинирање на помиот храброст. Во било кој смисол и карактер.

Муабетот од неколку поста погоре...
Погрешно дефинирање на помиот храброст. Во било кој смисол и карактер.
Не знам ти како ја дефинираш храброста еве кажи мислење, храброст е да се соочиш со нешто ризично.
У голем процент храброста се смета за позитивна одлика но не значи дека ако некој е храбар за одредена ствар дека тоа е паметна одлука да ја реализира таа ствар или обратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom