Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, дали некој има информација каде менуваат скршено стакло на екран за Samsung Galaxy ACE?
Ви благодарам многу однапред.
Јеп дец ми ... само тачот ли ти е скршен? како е моделот S5830? ај на ПП ќе договориме

Ај помош малце,
Дури се префрлаа слики од internal memory на memory card се багна нешто телефонот и се рестартираше и сеа тие сликите шо се префрлаа нејќе да ги отвори и пишува дека се corrupted, чаре има за да се спасат сликиве ?

Screenshot_2014-01-03-02-43-44.png
Што е ова нејќе фејзбук јутуб инстаграм емаил само форуми сака да мо отвори и плејстпр не ми се отвара хеллп.

Прегледај го приврзокот 145132
Што е ова нејќе фејзбук јутуб инстаграм емаил само форуми сака да мо отвори и плејстпр не ми се отвара хеллп.
Ми личи на заштитено вифи како на факултетите[DOUBLEPOST=1462176510][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 145132
Ај помош малце,
Дури се префрлаа слики од internal memory на memory card се багна нешто телефонот и се рестартираше и сеа тие сликите шо се префрлаа нејќе да ги отвори и пишува дека се corrupted, чаре има за да се спасат сликиве ?
Ги немаш повеќе на тел меморија?

Последно уредено:
Ми личи на заштитено вифи како на факултетите[DOUBLEPOST=1462176510][/DOUBLEPOST]
Ми личи на заштитено вифи како на факултетите

Ги немаш повеќе на тел меморија?

Лооол ама ова на мобилен ее :/ одеднаш така ми се деси

Последно уредено од модератор:
Лооол ама ова на мобилен ее :/ одеднаш така ми се деси
Мислев на вифи покриеност од факултетине што ги ограничуваат без фб и слично ...
Знам дека на мобилен де таман работа, туку вифито е од твој рутер? да не имаш чепкано по заштити или на телефонот некој антивируси глупости да не имаш инсталирано
види дали ти е изместено времето, ако е намести го и треба да е ок

Мислев на вифи покриеност од факултетине што ги ограничуваат без фб и слично ...
Знам дека на мобилен де таман работа, туку вифито е од твој рутер? да не имаш чепкано по заштити или на телефонот некој антивируси глупости да не имаш инсталирано

Ниту симнатите апликации цц аа да часовникор жи беше променет ама роа долго време и мислан дека не дп видито бодејќи кога ќе вкличам 3G исто ее :/[DOUBLEPOST=1462183035][/DOUBLEPOST]

Ниту симнатите апликации цц аа да часовникор жи беше променет ама роа долго време и мислан дека не дп видито бодејќи кога ќе вкличам 3G исто ее :/

Како да си го сменам јазикот во македонски или англиски, трајно?
00a866dad9d66e101e8cab4c6fdc56cc.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Никако,и да го смениш ,нареден пат пак ќе ти даде Бугарски.
Ова се случува на Blizoo/Vip wifi/Домашен интерент
пошто IP адресите им се со Бугарски префикс и Google
мисли дека си од Бугарија и дека сурфаш од Бугарија :(

Sent from my iPad Mini 2 using Tapatalk

Никако,и да го смдниш нареден пат пак ќе ти даде Бугарски.
Ова се случува на Blizoo/Vip wifi-Домашен интерент
пошто IP адресите им се со Бугарски префикс и Google мисли дека си од Бугарија :(

Ете што прави комшиски ви-фи...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Хехе :)
Тоа е :)
Кај мене се случува истото на некои mail апликации или коа сакам да проверам mail од броусер
пошто домашната конекција ми е Blizoo/Vip
(Некогаш,но многу ретко ,знае да прешалта на English и
мноооОгу ретко на Македонски или Руски
али 99% е на Бугарски)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom