- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
23-4 годишни магариња уште од сега не им се работи.Малку те поправив... Сега е во ред.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
23-4 годишни магариња уште од сега не им се работи.Малку те поправив... Сега е во ред.
Инаку, батали рајата, ме интересира дали ти веруваш у глупостите што ги тресе хермафродитот и на неа сличните?
Шкорпи бе, ти стигна да го браниш Миленко? Ова мора да е некоја нова дефиниција за иронија.![]()
Педер вмровец.
Педер што сака да ги истреби педерите.
Не ме сфаќај погрешно пеер, терај, твој живот и твој избор е што ќе правиш, за што ќе се залагаш и на кого ќе си го шитнеш гзот али ја и ти више не се познаваме.
Ја одма би се отселил од државата која ја тероризира мојата татковина. Уште ако размислам поубаво моите даноци (пола од бруто плата) го финансираат тој терор ќе се самоизбришам од форумот Кајгана од пусти срам.
Не зборам за никакви интерпретации или неинтерпретации на ова сеа што си го кажал. Те видов на тие вмровските контрапротести пред недела-две на партизанска, идеше со орките што урлаа В М Р О - Д П М Н Е. И онака ми се згади. Ради тоа.Прашав што е работата со оценките на странците ако луѓето овде сметаат тие ликови дека се небитни? Затоа што странската гледна точка се дига на пиедестал. Отидовте и ти и баграта во крајности "шо сакал да каже авторот". Барем тебе ти одело со интепретации до сега. Ај другиве селска лига за споредба.
Али океј. Не е сфатено ништо погрешно. Договорено. Не се познаваме.
Не зборам за никакви интерпретации или неинтерпретации на ова сеа што си го кажал. Те видов на тие вмровските контрапротести пред недела-две на партизанска, идеше со орките што урлаа В М Р О - Д П М Н Е. И онака ми се згади. Ради тоа.
Ти да не беше меѓу оние што урлаа "Лопови!" на другана страна? И да не се врати нешто од ручекот? Kewl у секој случај. Мислев дека никој не видел. Се местев за дроновите неколку пати ама ништо. Вака барем има "неутрални" сведоци.
Во Чешка десничари, овде го изедоа од петтата колона во нивните редови.може се идентификуваат со шпански борци од времето на граѓанската војна во шпанија. Сепак мислам дека во Чешка јадат ќотек редовно од десничарите па решиле тука да се испукаат.
Ќе се види на избори, кои граѓани се мнозинство (читај моќни).Можеби е инициатива на граѓани кои се моќни и секако добија подршка од странците?
не се споредува градот со периферија голема како пола Македонија... па и кај нас од цела Македонија се збира 120000...2 125 илјади се само во градот Париз.А со сите предградија, агломерацијата Париз има преку 11-12 милиона.[DOUBLEPOST=1462096110][/DOUBLEPOST]
2 125 илјади се само во градот Париз.А со сите предградија, агломерацијата Париз има преку 11-12 милиона.
Чек, чек, чек. На контрапротести ли се бара трета опција?Ти да не беше меѓу оние што урлаа "Лопови!" на другана страна? И да не се врати нешто од ручекот? Kewl у секој случај. Мислев дека никој не видел. Се местев за дроновите неколку пати ама ништо. Вака барем има "неутрални" сведоци.
Аха, за другар прашуваш. Нема проблем... Ајде вака:Па нели тие ЌЕ ги контролираат работите ако дојде СДСМ на власт. Тие преку СДСМ се пикаат во нашите внатрешни работи. Или и сега не контролираат?
абе, да не има некој линк да прати за ова "обоена револуција", не ми е јасно што е. фала