Jas ja cuvam vo kanta specijalna od proizvoditelot a predhodno si stoese vo vrekjata. Samo treba da e na suvo ladno i temno mesto. Ako dosla vo dopir so vlaga mozno e da se rasipala. Najdobro zemi od istata hrana na merenje ako ima za da si siguren.Каде ја чувате кучешката храна? Дали е можно бидејќи и намалив на храна за да ослабе сега вреќата трае околу 3 месеци отворена да е нешто расипана? Малце остана од храната и гледам престана да ја јаде одеднаш а предтоа се давеше во неа, Брит Премиум и давам.Храната е на собна температура чувана
Slaba posetenost denes...^ Се гледаме утре![]()
Што направивте денеска? Јас и @Lu бевме ама не те видовме, ги сретнавме само @Papillon.Papi и @Riki111Slaba posetenost denes...
Јас ја чувам во специјална лимена канта од Брит, одлична е, капакот се затвара и прави како вакум, и не дозволува да се ветрее храната, така да гранулите ја задржуваат свежината и мирисот исто како и првиот ден кога е отворена вреќата.Каде ја чувате кучешката храна? Дали е можно бидејќи и намалив на храна за да ослабе сега вреќата трае околу 3 месеци отворена да е нешто расипана? Малце остана од храната и гледам престана да ја јаде одеднаш а предтоа се давеше во неа, Брит Премиум и давам.Храната е на собна температура чувана
Да, тоа и јас сакав да искоментирам, малку посетители, и малку пријавени кучиња имаше.Slaba posetenost denes...
Каде може да се најде кантата?Јас ја чувам во специјална лимена канта од Брит, одлична е, капакот се затвара и прави како вакум, и не дозволува да се ветрее храната, така да гранулите ја задржуваат свежината и мирисот исто како и првиот ден кога е отворена вреќата.
Вака изгледа лимената канта:
![]()
Нечини да се чува храната така во вреќа отворена, затоа што како прво ветрее, губи од свежината и мирисот, а и ако не се чува правилно може да се расипе особено во летниот период кога се температурите високи, или може да фати влага, да влезат инсекти во вреќата и сл.
Ако е вреќата со зип, ок е, али ете ти бидејќи користиш Брит Премиум, тие вреќи од Премиум линијата немаат зип, а Care и CarniLove - суперпремиум линиите од Брит имаат зип на самите вреќи.
Али во секој случај, најдобро е во лимена канта, и на суво и поладно темно место да се чува дехидратот.
Кај увозникот на Брит, ќе ти оставам контактче сега на ПП.Каде може да се најде кантата?
nie dojdovme mnou rano j vednas po ocenuvanjeto si otidovme. Inaku bevme edinstveni prijaveni vo baby klasataШто направивте денеска? Јас и @Lu бевме ама не те видовме, ги сретнавме само @Papillon.Papi и @Riki111
Koj sudese labradori?nie dojdovme mnou rano j vednas po ocenuvanjeto si otidovme. Inaku bevme edinstveni prijaveni vo baby klasatadobivme opisna ocenka mnogu perspekiven i korisni soveti od sudijata[DOUBLEPOST=1462029885][/DOUBLEPOST]Mojata ka a isto taka kako hermeticki da zatvora no ne e limena tuku plasticna. 20 kg sobira mislam
Јас ја чувам во канта за ѓубре, од тие зелените... хахахахаКаде ја чувате кучешката храна? Дали е можно бидејќи и намалив на храна за да ослабе сега вреќата трае околу 3 месеци отворена да е нешто расипана? Малце остана од храната и гледам престана да ја јаде одеднаш а предтоа се давеше во неа, Брит Премиум и давам.Храната е на собна температура чувана
Не ти е срам бе, прекрасно куче доби го храни со храна од ѓубре извадена. Па уште и јавно се фали.Јас ја чувам во канта за ѓубре, од тие зелените... хахахахаБидејќи имам вишок канта и во неа ја ставам вреќата и си седи доле во подрум
![]()
Ја одамна го пријавив кај animal police, ама нешто каснат, поради протестите што беа, а сеа па празници фатија.....Не ти е срам бе, прекрасно куче доби го храни со храна од ѓубре извадена. Па уште и јавно се фали.
Ќе те кажам на @SaltNPepa да си знаеш