Врска нема шаренио крем , а ти уште помалце имаш појма шо е крем.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Врска нема шаренио крем , а ти уште помалце имаш појма шо е крем.
Ne treskaj gluposti kakov agroplod, kakvi bakraci. Makedonski ubav krem bese od Vitaminka crniot, a mislam deka seuste e dobar, odamna nesum go probal. A Nutelata me razocara pred nekoj den, barem ovaa so pise made in Polska. Ne bese los, ali isti e kako Apliko od KAM samo so Alpikoto e za 2-30 % poeftinКрем беше на времето АГРОПЛОД.
10 Пати подобар од Нутела.
Ама нажалост нашиве партии си го направија своето.Ги продадоа сите убави фирми кои имаа огромен квалитет и приходи
Tacno. U pravo e Dzesika, ne e zdravo da Eurokrem. Poarno nutelka mutelka, Kam mam, oni sa pomalce nezdravi glupostiEurokrem ne e zdravo deca! Ne jadete toa glupostite :-D
Ne treskaj gluposti kakov agroplod, kakvi bakraci. Makedonski ubav krem bese od Vitaminka crniot, a mislam deka seuste e dobar, odamna nesum go probal. A Nutelata me razocara pred nekoj den, barem ovaa so pise made in Polska. Ne bese los, ali isti e kako Apliko od KAM samo so Alpikoto e za 2-30 % poeftin, a nutelata ne e ista kakvo so probav prethodnio pat, neznam od kaj ama sigurno ne bese polski. A germaskio Kinder Lada uste od vremeto na SFRJ e nezamenliv, legendaren
![]()
A ti bate biva li da tolku do nemas 2 i pol grama intelegencija bez da ti tekne deka se e pitanje na ukus i deka na sekoj nesto razlicno mu prae kjef?Човек ако споредуваш витаминка и агроплод оди утепај се. Лек за тебе нема
Tacno. Arno me potseti na najbitnata tacka. Kremceto e najubavo koa e zagreano , dali na palcinka ili na peceno lepceА оти бе луѓе не може да си искажете став, без да се навредувате? Де поленка малку.
Он: Ја со оглед на тоа што не сум љубител на еурокрем, освен кога е во палачинки, не ми прави некоја разлика од што фирма е.