Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Добра работа од купување на штопер е што Мартинез ќе се врати во средина :aplauz::rolleyes:

Свесни сте дека ако се оствари овој трансфер, можна е оваа формација? Напред нека се мењаат кој сакаат, ова позади би било П Е Р В Е Р З И Ј А

Untitled.png

:eek::eek::uzi::drk::drk::drk::drk::drk:

Последно уредено:
According to Freddie Röckenhaus from the SZ, a close friend of Watzke and the guy who first spread Götze to BVB rumours, Barcelona or the Premier League are out of question. It's either Bayern or Dortmund.

Also:
"At Dortmund they already know for a long time, that Hummels, despite all the years at BVB, spends every free minute in Munich. There he plays football with his old friends and there are his parents and his wife's parents. And his wife apparently is spending more time living in Munich than in Dortmund"

ГОЛААААААССООООООООООООО

Една утакмица не дели од 4та ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ИСТОРИСКА ТИТУЛА!![DOUBLEPOST=1461427501][/DOUBLEPOST]Zorc: "We're still talking with Mats, nothing new yet. But we will go on, no matter who leaves, the signal iduna park stays in Dortmund"

:vozbud::icon_lol:

Последно уредено:

Браво за Коста.(y)Има силен шут,мора да го користи тоа "оружје".Што повеќе разноврсна игра,тоа подобро.А Видал партал прави,лелеле како ја крена формата!:cuc:

Ташчи изигра сосема поштено.Тиаго е паднат премногу,со ваква игра ќе ја грее клупата од наредна сезона.Кимих е тука,некој нов играч ако дојде случајно и тоа е тоа.Конкуренцијата е страшна,мора Тиаго да ја крене формата.

According to Radio Sport1 FM, Bayern have an agreement with Mats Hummels to join the club in the summer. No agreement with BVB yet

Müller on rumors linking Hummels with Bayern: "He was in Munich for a long time. We played together at Bayern, but I won't say anything."

:rolleyes:

Ако се биде како што треба до Среда(а фала богу се надевам ќе биде) у третата година на Пеп у Баерн конечно ќе ги има скоро сите карти на располагање во полуфинале.

Лани беше комедија со составот,прехлани со Реал исто беше константно мачење со повреди.Сега конечно после два дебакла има се што му треба на располагање да се победи Атлетико.

Дури и Боатенг има добри шанси да е спремен во Среда иако мислам нема да почне од прва минута.Мартинез и Бенатиа се спремни како и да е.Дури и Таски изигра стварно солиден натпревар.

Робен единствено ќе фали али Коста вчера покажа дека може и нема баш.

Ова значи една ствар...

у Среда победа за Замер!!

30 milioni,10 po sezona + bonusi,cetirigodisen dogovor..

Ke prifatat Dortmund t.e Hummels ? :pipi:

30 milioni,10 po sezona + bonusi,cetirigodisen dogovor..

Ke prifatat Dortmund t.e Hummels ? :pipi:

Cg1nVDqVEAA2Nc2.jpg:large

БИЛД вика дека моментално поголеми се шансите да си оди отколку да остане.

Ја мислам дека ќе прифати Дортмунд.Нема шанси да се толку глупи да им се деси иста ситуација пак ко со Лева.Со него пропуштија минимум 50 милиони со Хумелс ќе изгубат минимум 30 ако го задржат уште една година.

Они би сакале пре да го дадат у странство ама мислам дека е јасно дека он сака само у Баерн.

Ќе видиме што ќе искочи се надевам од управа се ќе направат оваа шанса не смее да се пропушти.[DOUBLEPOST=1461536901][/DOUBLEPOST]
8d5aef88562279f56ebef31ec7aa9104.jpg

Последно уредено:
Vazno e da se napomene deka Dortmund mu go nudat istiot dogovor( 10m po sezona) na Hummels.

Za da ne dojde do toa Igorce da sere deka samo radi pari odat u Bayern.

Eve sea situacija kaj so ne e do parite ko sto ne bese i so Lewa.
Dortmund mu gi nudat istite pari pa da vidime.

Godin go propusta mechot vo sreda.

Ja sonuvav 2:2 utakmicata. No Bayern kako domakjin i gubevme 0:2 pa izramnivme na 2:2. :LOL:

Hans-Joachim Watzke (BVB boss): "#FCBayern is the only club Mats Hummels will join if he leaves Dortmund."

Денес сите тренирале освен Робен и Бадштубер такада мислам дека и сите ќе патуваат за Мадрид.

Иначе ја не очекувам против Атлетико ништо спектакуларно.Напротив! Утакмиците во последниот период поготово после реваншот дома со Јуве јасно кажуваат дека Пеп си ја има чукнато главата малце.

Во ЛШ не освојува екипата што ќе изигра најубаво.Во ЛШ ти треба резултат а за резултат ти треба стабилност на средина и добра одбрана без многу експерименти!!

Такашто очекувам многу цврста умерена игра без нервоза и непотребни потези.Тоа е основно!!! НЕ каталонски него германски фудбал.Ако сакаме да не ја повториме грешката на Барса.

Атлетико тешко прима гол ама уште потешко дава ако не му дадеш права прилика.Самите и не креираат многу шанси.

Такашто се додека останат нашите смирени и фокусирани и брз примен гол ќе имаме голема шанса за финале.Една нафрлена топка Лева и Милер можат да ја претворат у гол и финале.Мора стрпливо да се чека!

Последно уредено:
Dobro e sto i Torres e suspendiran,sepak bese vlezen vo jaka forma.

Hummels :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom