Па не би рекол дека сите се чесни луѓе.Ova e sobir na cesni lugje,
им фали економска програма а и им треба друг планЗа жал Грујо успеа од пепел да ги издигне, што е погубно за нас другите пошто реално немаат план како понатака.
Али далеку од мртва партија, благодарение на Грујо.
Utre koj ke vi bide frontmen? Gzim Ostreni ?Od Shanac mu e brojkata. Vo element bese deneska taman ko William Wallace
Па еве по денешниов митинг очигледно го спрема гласачкото тело на "не може нам нико ништа, јачи сме од судбине"Одземањето на препораката е веќе сосем извесно. И навистина не знам со кој ум ќе оди на избори без опозиција, тоа ќе биде еден комичен дебакл.
Тие едвај 1000 што дојдовте пред сообрание, од вселената ќе ве познаат, во рацете со сендвичи, зурли и тапани ве истоварија од автобуси...Многу слабо, само 60.000 - 70.000 од Гдом. А оние од ПРОТЕСТУЈЕМ биле дури 3000.
Тоне Вмро, а Сдсм расте, затоа ита кон избори.
Прво треба да се има национална свест. Планот и иницијативата за успешно водење држава сами отпосле доаѓаат.За жал Грујо успеа од пепел да ги издигне, што е погубно за нас другите пошто реално немаат план како понатака.
Али далеку од мртва партија, благодарение на Грујо.
И по илјада денари им давале на дел од нив...Души продадени, трули...Како сакате рачунајте, ама оваа бројка со сите закани и уцени по цело семејство со сите автобуси и комбина, плус сопствен превоз од ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА е премала.
Само 1000 од Гдом. @Blondi------------
Не знам зашто оние са жвиждаљкама не сакаат да ја прикажат нивната бројност???
Овие од Гдом си имале бројност и си ја прикажуваат.
Слики од
http://kurir.mk/makedonija/vesti/foto-galerija-nad-60-000-gragani-marshiraat-niz-skopskite-ulitsi-za-odbrana-na-makedonija-video/
Ова бројка шо вмро ја собра вечерва, по ништо не е различна во бројност од бројката на луѓе од Вистината за Македонија оддржан минатата година.Навистина, од Гдом само 1000 биле.
Јао
Мафо, некогаш треба да се пречитуваш што пишуваш.Ова бројка шо вмро ја собра вечерва, по ништо не е различна од бројката на луѓе од Вистината за Македонија оддржан минатата година.