Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova e sobir na cesni lugje,
им фали економска програма а и им треба друг планЗа жал Грујо успеа од пепел да ги издигне, што е погубно за нас другите пошто реално немаат план како понатака.
Али далеку од мртва партија, благодарение на Грујо.
Utre koj ke vi bide frontmen? Gzim Ostreni ?Od Shanac mu e brojkata. Vo element bese deneska taman ko William Wallace
Одземањето на препораката е веќе сосем извесно. И навистина не знам со кој ум ќе оди на избори без опозиција, тоа ќе биде еден комичен дебакл.
Многу слабо, само 60.000 - 70.000 од Гдом. А оние од ПРОТЕСТУЈЕМ биле дури 3000.
Тоне Вмро, а Сдсм расте, затоа ита кон избори.
За жал Грујо успеа од пепел да ги издигне, што е погубно за нас другите пошто реално немаат план како понатака.
Али далеку од мртва партија, благодарение на Грујо.
Како сакате рачунајте, ама оваа бројка со сите закани и уцени по цело семејство со сите автобуси и комбина, плус сопствен превоз од ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА е премала.
------------
Не знам зашто оние са жвиждаљкама не сакаат да ја прикажат нивната бројност???
Овие од Гдом си имале бројност и си ја прикажуваат.
Слики од
http://kurir.mk/makedonija/vesti/fo...pskite-ulitsi-za-odbrana-na-makedonija-video/
![]()
![]()
Ова бројка шо вмро ја собра вечерва, по ништо не е различна во бројност од бројката на луѓе од Вистината за Македонија оддржан минатата година.Навистина, од Гдом само 1000 биле.
Јао![]()
![]()
Мафо, некогаш треба да се пречитуваш што пишуваш.Ова бројка шо вмро ја собра вечерва, по ништо не е различна од бројката на луѓе од Вистината за Македонија оддржан минатата година.