Среде операција докторите си прават селфи(?!?)

• Креатор на темата Креатор на темата Триптико
  • Време на започнување Време на започнување
Odgovor na vakvite sostojbi treba da se bara vo Psihologijata (Psihoanalizata).
Ima povekje komplexi koi gi objasnuvaat vakvite sostojbi: Inferiornost, komp. na visoka t.e. niska vrednost itn.

Zhalosno, na ovie prostori tolku dominantni pa duri i vo op. sala.
Narodski kazhano, dzabe cela vecer sum e*el, ako utre celo selo nema da me razbere.

Ако го погледнете профилот ќе сфатите дека личноста е болна и зависна од фб пошто има 50 албуми и 1000 слики, фалат слики уште од време на секс со професорите :-)

Odgovor na vakvite sostojbi treba da se bara vo Psihologijata (Psihoanalizata).
Ima povekje komplexi koi gi objasnuvaat vakvite sostojbi: Inferiornost, komp. na visoka t.e. niska vrednost itn.

Zhalosno, na ovie prostori tolku dominantni pa duri i vo op. sala.
Narodski kazhano, dzabe cela vecer sum e*el, ako utre celo selo nema da me razbere.
Знаеме дека не е со сите, прашање е кој ја вработил?

Мизерија од болница.
А докторкава со тој моливот за усни десет нијанси потемен од карминот ко бугарска силиконска певаљка се надевам ќе ја вратат од кај што дошла.

Мизерија од болница.
А докторкава со тој моливот за усни десет нијанси потемен од карминот ко бугарска силиконска певаљка се надевам ќе ја вратат од кај што дошла.

ти од сите работи за карминот се фати?:pos:

Па реално карминот е најмалку битен у целата ситуација.

Така е, она само сакаше да каже дека е по рипањето [emoji1]

А треба да се гледа лицето на пациентот? :facepalm: На операција само со мантил би ги пуштил. И тоа без џебови!
Јас без џебови би ги пуштил да работат цело време, па нека пикаат митото во уста/анален отвор.

МИЗЕРИЈА...
Јао, само кога ќе прочитам вакви постови, само си размислувам колку сме отидени со здравството у минус.
Ова у Германија да го направиш.... Одма те бркаат од работа, ни А, ни Б.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom