HearthStone

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Стандард = Класик + експанзиите од тековната и претходната година. А тоа од 26ти ќе бидат WotOG, BRM, TGT и LoE.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Force of Nature i Blade Flurry ги оправдувам другите немаше потреба да се нерфнат.

B

beaverknight

Гостин
Force of Nature i Blade Flurry ги оправдувам другите немаше потреба да се нерфнат.
Blade Flurry оправдуваш пошо ладер беше препун со Роуг, сега конечно нема да гледам Роуг секоја партија :ROFLMAO:

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Не ќе беше лошо и Грим Патрон да се нерфне,да биде 2со2 :D

А исто така не ќе беше лошо да се нерфнат и сите драгони,преку таквото од Прист :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
[DOUBLEPOST=1461176723][/DOUBLEPOST]
Не ќе беше лошо и Грим Патрон да се нерфне,да биде 2со2 :D

А исто така не ќе беше лошо да се нерфнат и сите драгони,преку таквото од Прист :D
Не зезај за Пејтрон. Еднаш јадеше нерф тој дек и скроз беше сменет од комбо во мидрејнџ. Сега без Дет'с Бајт уште помалку ќе се игра.

А драгони може секоја класа да игра, не знам зашто би се нерфале заради Прист.

Последно уредено:
Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
[DOUBLEPOST=1461176723][/DOUBLEPOST]

Не зезај за Пејтрон. Еднаш јадеше нерф тој дек и скроз беше сменет од комбо во мидрејнџ. Сега без Дет'с Бајт уште помалку ќе се игра.

А драгони може секоја класа да игра, не знам зашто би се нерфале заради Прист.
Со драгоните пишав на заебанција,дека коса ми се ежи кога ќе видам на 1 мана ми игра 2со3 и на 2 мана ми игра 2со4 тонт :mad:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.402
Knife Juggler го нерфнаа бе, педери!
Ама добро и вака ќе се игра. :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Единствен нерф што е можда претеран е Blade Flurry. Требало да го остават мана костот, а само да го сменат текстот за да не прави демиџ на херојот. Сите други нерфови се на место. Можда требало и Divine Favor да ја сменат, на пример да го зголемат костот за 1-2 мана. Ама не е ни битно, и онака Паладин е доволно осакатен со тоа што ги губи Minibot, Muster и Avenge.

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
И онака Друидот не беше некоја флексибилна класа го дотепаа со ова.Од FoN,Keeper of the Groove,i Ancient of the lore napravija gjubre,sea uste koa ke mi gi skinat i Boom i Shade of naxx bez pola spil ostanav.:place:

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Немам многу време за играва и највеќе го играв Fast Druid и едно мое декче со Паладин(кое ми е уште бетер осакатено со измениве) за да ги вршам набрзинка мисиите на ранкед,пошо не играм кежуал.Со Mage и Priest имам далеку пофлексибилни декови кои нема да ми претрпат некоја голема штета од измениве,многу ретко губам со нив али пошо бараат ептен концентрација ги користам само кога имам да посветам повеќе од пола саат дневно на играва и да си изиграм онака мерачки :).

Kajgana Shop

На врв Bottom