Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ако гледаме уназад што се треба да се преправи од саконите и да се поништи... ехеееее кај ни е почетокот а тек па крајот... од 91ва до ден денес ке треба да вработиме уште 100 000 администрација да ги реши застарените прашања.... ке останеме без ебан политичар во државава пошто да правиме реално муабет дали има 5 вкупно што може да кажеме дека мислеле добро за народот!!!

кој како дошол крадел уценувал се заканувал арач собирал државни пари за приватни цели пренасочувал и ред други работи !!!!!!

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Гледам трн во око ти е ова , ај оди протестирај кој те спречува ?
Тебе не ти пречи? Добро. :)
[DOUBLEPOST=1461166072][/DOUBLEPOST]Иначе ова е класика одговор на секоја пичкетина во душа. Јаки сте коа стануе збор за урлање против своите, ама може цела фамилија да ти ја силува Мухамед и ти пак ќе ми речеш "ако ти пречи протестирај".

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.632
Поени од реакции
7.766
Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
На прашање одговараш со прашање ? Зошто не одиш да протестираш ? Ете можеш на оние од ГНОЈ да ги советуваш да протестираат таму .
Мене ми пречи ама ја неам муда да протестирам пошто знам дека ќе ми се деси истото што му се деси на ликот со крстот у Бутел. Прашањето е зошто ТИ, како борец за правда нели, и владеење на правото, си тотално океј со поставување на споменик на луѓе кои се ТЕРОРИСТИ сред главниот град на ТВОЈАТА држава?
И ако не си океј тогаш зошто пребираш и зошто не ПРОТЕСТИРАШ И ПРОТИВ ОВА?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.346
Поени од реакции
30.707
Мене ми пречи ама ја неам муда да протестирам пошто знам дека ќе ми се деси истото што му се деси на ликот со крстот у Бутел. Прашањето е зошто ТИ, како борец за правда нели, и владеење на правото, си тотално океј со поставување на споменик на луѓе кои се ТЕРОРИСТИ сред главниот град на ТВОЈАТА држава?
И ако не си океј тогаш зошто пребираш и зошто не ПРОТЕСТИРАШ И ПРОТИВ ОВА?
hive mentality.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
После 2001 нема што да се дискутира за овие споменици.
Споменик на кој што го има амблемот на УЧК и датумот на започнувањето на конфликтот и нема што да се дискутира?
Се глеа колку ве заболе за државата. :)

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.632
Поени од реакции
7.766
Споменик на кој што го има амблемот на УЧК и датумот на започнувањето на конфликтот и нема што да се дискутира?
Се глеа колку ве заболе за државата. :)
Тебе ако те заболе ќе одиш и протестираш , ама ти е страв а ?

W

wicked_1

Гостин
Не присеравај и одговори. Веќе установивме дека ја неам муда. Зошто ти и сите што протестирате и ќе уривате капии не го урнете споменикот на УЧК?
ЗОШТО?
да ги заебат аболициите и историските криминали, и да се преусмерат на провоцирање етнички конфликти?

B

Bonux

Гостин
Тебе не ти пречи? Добро. :)
[DOUBLEPOST=1461166072][/DOUBLEPOST]Иначе ова е класика одговор на секоја пичкетина во душа. Јаки сте коа стануе збор за урлање против своите, ама може цела фамилија да ти ја силува Мухамед и ти пак ќе ми речеш "ако ти пречи протестирај".
Тоа и Грујо го прави,така да аргументот ти е ficki ficki.;):)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
да ги заебат аболициите и историските криминали, и да се преусмерат на провоцирање етнички конфликти?
Мавровски работници не беше криминал? Љуботен не беше криминал? Непроштено не беше криминал?

Дигнат е споменик на луѓе кои брцаа стапчиња на луѓе у чмар и со ножеви им ги режеа грбовите. Кај сте да протестирате против ова?[DOUBLEPOST=1461166994][/DOUBLEPOST]
Тоа и Грујо го прави,така да аргументот ти е ficki ficki.;):)
Па не сум за ебаниот грујо ебате ретардот.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.632
Поени од реакции
7.766
Не ретерирај. Еве установивме 6 поста пред овој дека мене ми е страв.
Одговори ги прашањата.
Штом ти е страв , седи си дома , немаш ни најмалку право да кажуваш што другите да прават и каде да протестираат .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom