Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Седи, одличен (5).

Примен си во редакцијата на Курир.
Влатко Васиљ така го примија во Фокус. Прво глумеше загрижен граѓанин твитерџија сега служи како аниматор на младите по социјалните мрежи. Благодарам но не ми е потребан таква работа/обврска.[DOUBLEPOST=1461080320][/DOUBLEPOST]
Помахнитали крволочни платеници на НАТО и ЕУ фашистите и слуги на ватиканско еврејските центри на моќ!
Пиони на сорос и меѓународниот империјализам кои сакаат светот да го однесат во понорите на анархија, хаос и хомосексуалност!
Панкери, рокери , хипици, наркомани кои турвет треви по шприцој и се бодат у вени со џојинти диригирани од комунисти и екологисти!
Од едната страна. А од другата сендвичи, партиски војници, криминалци, неписмени, небањати, антички бугараши, платеници, лажни патриоти и профитери.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Тоа што е очигледно е нивната фрустрација и искомплексираност вешто прикриена со божемна интелектуална супериорност. Денес има уште еден протест и сите сме во исчекување што ќе смислат (т.е. што им смислиле) на демонстрантите за денес. Фрлање фекалии на мостот око? Мочање во фонтаната на Филип Втори? Фарбање на Музејот на македонската борба?
Факт е дека они се ориентираат според тоа што ќе им кажат. првиот ден осуда за инцидентите исто и вториот ден. Сега веќе гледаме дека организаторите ги тераат и ги поттикнуваат на глупости. За среќа има добар дел што не го прифаќаат ова глупаво однесување.
Ти никако да разбериш дека во државава има луѓе кои им е преку кур од споменици и вакви како тебе, ова можиш слободно со шанац и пандов да си го дискутираш, дали знајш шо значи зборот преку кур?

Значи оди негде човече брукајсе и треси глуписти , оди кај неписмен народ со 8мо одделение шо се лажи за едно блузиче од вмро , тука само си предмет на заебанција нели гледаш

Не, вие се ориентирате како ќе ви кажат , и тоа не било кој, пандов и шанац ,собрал некоја смешна група на луѓе ни сами незнаат за шо протестираат, кој гладен кој од шо мора а незнае зошто, а уствари нивните двајца организатори за фотеља

Биди среќен се дури фарбаат и мочаат , то е нешто најмалце шо можат

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Од едната страна. А од другата сендвичи, партиски војници, криминалци, неписмени, небањати, антички бугараши, платеници, лажни патриоти и профитери.
тоа се светци, тоа се патриоти, борци за правда во одбрана на јагнето божје кое ја води државата по патот на инвестиции, стандарт и демократија

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.335
Поени од реакции
21.671
Ако и со нив е исто, јас еве ти кажувам најискрено дека ќе сум првиот шо ке излези на протести против власта.
Мафо, зошто лажеш, бе? :D

Ти си партиски потрчко. Деклариран член на СДСМ и Унија на Млади Црпковци, или како и да се вика таа младинската организација на СДСМ. Самиот го имаш кажано тоа.

Ти си Битушанец во плава танга, да не се лажеме. Ако се смени власта, само ќе ја преземеш улогата на Иреал, Битушанец и компанија. Тебе не те интересира ни идеологија, ни демократија, ни имаш поим што е социјалдемократија, ни ништо. Ти во партија си чисто од корист. Класичен сендвич-човек кој дудла за повисоко место на листата на газолижачи кои 10 години чекаат вработување преку партија.

Мислам... како да ти кажам, ова што го напиша е на исто ниво како Битушанец кога вели дека бил неутрален и партиски неопределен. Смешно и провидно е, во секој случај. :D

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.632
Поени од реакции
7.766
Па исели се, не ми ја руши мојата држава. Ако веќе не си иселен/а. И тебе поевтино ќе те фати и мене.
Фашизам на друго место ќе пропагираш .

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Влатко Васиљ така го примија во Фокус. Прво глумеше загрижен граѓанин твитерџија сега служи како аниматор на младите по социјалните мрежи. Благодарам но не ми е потребан таква работа/обврска.
Влатко Васиљ? ВТФ? Шо има врска тој со твоето составче?
За разлика од описите на Лет, твоиве се 90% точни :icon_lol:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.581
Поени од реакции
22.295
Ја само се прашувам у која дупка ќе се криете вие, дркачи на овој режим, коа режимот ќе падне. Тоа многу ме интересира. Се кладам ќе биде нешо ко нацистите коа ја изгубија војната и ко почнаа да ги судат "Абе ние само копче стискавме..."..
Знајш што ќе се деси? Пола од профитерите ќе сменат боја и ќе продолжат како и сега. Така беше и кај нацистите (само кај најнајкрупните не). Без оглед на партиска припадност или неприпадност, дали стварно некој мисли дека ќе се сменат работите во иднина, без оглед кој ќе владее? Ако да, тогаш им посакувам многу среќа и малце разочарувања.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Зошто комуњарите се палат на Анархија, зашто тоа им е единствена надеж дека ќе земат власт. Гарантирам дека сите оние бојачи нема ни да помирисаат фотеља кога некогаш ќе се смени власта. Инаку да потсетам дека и оние што ги множите со 0, а се 500,000 се пострашни да ви се опозиција, ама вие како си сакате. Ама сега е приказната да ни се смее цела Европа и Блакан, како едни градат други рушат а демек сите се за Македонија. Ама и ова се случува во доцниот пубертет, уште ова остана и граѓанаска војна. После нема веќе што да се превземе. Ама поразително е како опозициски политичари си потпевнуваат Биче рата, и да мислат дека е тоа е добро или пак некој им се плаши.
Како тоа ќе створат анархија па ќе ја земат власта? Знаеш што е анархија или лупеташ без врска?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Како тоа ќе створат анархија па ќе ја земат власта? Знаеш што е анархија или лупеташ без врска?
анархија е да сите шетаат наоколу со скинати фармерки, во кожни јакни полни со парамани беџои и ланци и си плукаат еден на друг во лице

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Влатко Васиљ? ВТФ? Шо има врска тој со твоето составче?

За разлика од описите на Лет, твоиве се 90% точни :icon_lol:
А каква врска има твојот коментар со мојот професоре?
Да, таков е македонскиот народ. Освен нели, избраните 10%.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
напротив, таквите неписмени како тебе ми го иселија пола семејство надвор!
Чисто процедурално, пола бугарија и Романија се иселија кога влегоа во Еу, така да не очекувај дека некој ќе ти се врати .

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
анархија е да сите шетаат наоколу со скинати фармерки, во кожни јакни полни со парамани беџои и ланци и си плукаат еден на друг во лице
И слушаат пункерска музика од видот Ајрон Мејден, Блек Сабат и она групана со тој басистот сифилис шо имаше и шо се бодеше со нож со женска му на дневна база :icon_lol:

А каква врска има твојот коментар со мојот професоре?
Да, таков е македонскиот народ. Освен нели, избраните 10%.
Се надевам имам право да коментирам на објави од Курир. Или и таа опција ја скинавте?

Во право си, само процентот не знам колку ти е точен.
П.С. Не имплицирам дека сум дел од тие ~10%.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Чисто процедурално, пола бугарија и Романија се иселија кога влегоа во Еу, така да не очекувај дека некој ќе ти се врати .
Следува одговор - ми е гајле за Бугарија, Романија, Србија, Полска и тн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom